Trailer

KRONE prezintă cele mai recente inovații la Solutrans 2023

KRONE se va concentra la expoziția Solutrans 2023 pe eTrailer, semiremorcă cu axă electrificată dezvoltată în parteneriat cu Trailer Dynamics.

Echipată cu o axă electrificată puternică, eTrailer se distinge de semiremorcile standard: eAxa nu doar că susține sistemul de propulsie al capului tractor, dar și recuperează energia de frânare prin recuperare.

KRONE prezintă cele mai recente inovații la Solutrans 2023

Ca rezultat, eTrailer ajută la reducerea consumului unui cap tractor diesel în timpul călătoriilor lungi. În combinație cu un cap tractor electric, autonomia întregii combinații este dublată sau chiar triplată.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale eTrailer este flexibilitatea, putând fi combinată cu orice cap tractor convențional. Operatorii de flote pot obține direct reduceri de emisii semnificative.

”Cu eTrailer, nu doar stabilim o nouă piatră de hotar în ceea ce privește tehnologia, ci și modelăm activ viitorul transportului sustenabil de marfă”, spune Vera Hunfeld, Managing Director al KRONE Franța.

VEZI ȘI: Parteneriat între KRONE și TIP pentru schimbul de date telematice

Pe lângă eTrailer, KRONE prezintă la Solutrans 2023 din Lyon și pachetul său complet de servicii. Un punct de atracție special în această divizie este generația de anvelope KRONE Trusted Tire Comfort (KT231) introdusă în vara anului 2023.

Marca KRONE Trusted oferă o gamă impresionantă de piese de schimb: peste 80% din piesele de uzură comune pentru remorci sunt disponibile. Special este raportul pret-performanță: clienții beneficiază de produse de calitate care sunt cu până la 50% mai ieftine decât piesa de schimb originală.

Gama versatilă se extinde de la piese de osie și senzori ABS la tamburi de frână, tampoane pentru suspensia pneumatică și plăcuțe de frână cu disc. Un alt avantaj: toate piesele provin direct de la producători europeni renumiți, în care KRONE are încredere și ca furnizori de echipamente originale.

Din aceeași categorie...

Back to top button