Krone prezintă noua semiremorcă Mega Liner în versiunea Comfort

Krone prezintă noua semiremorcă Mega Liner în versiunea Comfort

Krone oferă acum versiunea Comfort a semiremorcii de volum Mega Liner. După cum probabil ați și intuit, în prim-planul acestei versiuni se află cortina latarală Comfort menită să ușureze și mai mult munca șoferilor profesioniști.

Cortina laterală are o serie de micro-suporți integrați la nivelul zonelor laterale, astfel încât nu mai sunt necesare plăci de conectare sau montanți centrali.

Împreună cu plafonul central cu acționare hidraulică, șoferii vor putea „deschide” semiremorca în mai puțin de 30 de secunde, ceea ce înseamnă că timpul de încărcare/descărcare va scădea considerabil.

VEZI ȘI: Vehiculele electrice nu trebuie să mai respecte limita de viteză IG-L din Austria

Pentru un proces de acționare și mai rapid, cortina se reglează cu ajutorul unei manete de tensionare poziționată în partea posterioară. La fel ca până acum, mecanismul dispune de o serie de opritoare amplasate la nivelul șinelor.

Un alt avantaj al acestei versiuni a lui Mega Liner îl constituie faptul că poate fi extrem de ușor de reparat: șina laterală este înșurubată pe șasiu în secțiuni care măsoară câte doi metri. Dacă șina se deteriorează în momentul încărcării, piesa corespunzătoare poate fi înlocuită rapid și ușor.

Mai mult decât atât, noua semiremorcă are o masă la gol de 6.880 de kilograme, cu aproximativ 200 de kilograme mai puțin față de semiremorcile comparabile.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.