Știri

KRONE și LKW Walter introduc sistemul eCMR

Krone a ajutat compania austriacă LKW Walter să introducă sistemul digital eCMR, care elimină documentele printate pe hârtie.

Scrisoarea de trăsură (CMR), care a făcut posibilă administrarea transporturilor în toată Europa, a fost disponibilă până de curând doar pe hârtie și în patru exemplare. Astfel, doar compania LKW Walter a produs aproape 6 milioane de pagini de hârtie pentru CMR.

Formularele vor fi înlocuite acum de soluția complet digitală eCMR, iar partenerul LKW Walter în acest demers este producătorul german de remorci Krone.

În centrul soluției se află Smart Assistant, care revoluționează administrarea documentelor tuturor remorcilor Krone, simplificând radical manipularea documentelor vehiculelor, inclusiv eCMR, fără nevoia de aplicații suplimentare.

VEZI ȘI: Krone a început să livreze remorcile noi și pe calea ferată

Krone a echipat deja primele remorci ale LKW Walter cu coduri QR pentru KRONE Smart Assistant, care servesc acum și pentru accesul la eCMR. Codul QR de pe remorcă poate fi scanat ușor cu un telefon sau alt dispozitiv digital. Astfel, toți cei implicați primesc acces ușor la eCMR, documentele remorcii și aplicația Walter driver app.

”Cu eCMR, suntem prima companie de transport care a digitalizat cele mai importante documente însoțitoare pentru toate transporturile. Cu această inovație, cărăușii noștri vor economisi timp și bani și vor face administrarea mai ușoară pentru șoferii lor. În plus, milioane de pagini de hârtie sunt eliminate, ceea ce este bine și pentru mediu”, a declarat Michael Gschwandtner, Director de politici digitale al LKW Walter.

Din aceeași categorie...

Back to top button