Trailer

Krone Smart Assistant: transmitere simplă a stării tehnice a remorcii

La expoziția transport logistic 2023 din Munchen, Krone a prezentat un nou serviciu inteligent pentru remorci: Krone Smart Assistant.

Cu această tehnologie, starea tehnică a vehiculului poate fi transmisă către Krone Telematics din orice locație. Un cod QR atașat de remorcă permite ca statusul curent al vehiculului să fie înregistrat și transmis rapid, prin intermediul unui smartphone. În acest fel, managerul de flotă poate avea o viziune actualizată asupra disponibilității operaționale a flotei în orice moment.

Krone Smart Assistant: transmitere simplă a stării tehnice a remorcii

În plus, nu sunt necesare investiții pentru această soluție plug-and-play. Înainte de înregistrare nu este nevoie de instruire sau de o aplicație specială pe telefon. Oricine poate efectua cu ușurință verificarea de protecție a datelor în doar câteva minute. Este nevoie doar de un smartphone standard pentru a scana codul QR individual.

După scanare, verificarea remorcii se face cu ajutorul aplicației de mesaje dorite, direct în limba setată. Programul ghidează utilizatorul într-un dialog controlat: întrebările trebuie să primească răspunsuri ”Da/Nu”. La final, utilizatorul trebuie să confirme informațiile furnizate.

VEZI ȘI: Krone și-a extins fabrica de șasiuri din Turcia

Software-ul documentează imediat schimbările și daunele apărute la remorcă, dar și defecte precum lipsa de paleți sau de materiale de arimare. Dacă este necesar, portalul pentru clienți Krone Smart Assistant declanșează avertizările adecvate. Pașii următori sunt de asemenea luați în calcul: costurile post-verificare pot fi urmărite transparent și procesate în consecință.

Krone Smart Assistant asigură o și mai bună transparență în utilizarea zilnică, fără investiții suplimentare. Conceptul ”Talking Trailer” permite remorcilor mai vechi, fără echipament telematic, să fie integrate fără efort în portalul digital Smart Assistant pentru clienți și să fie astfel operate mai economic și mai sustenabil.

Din aceeași categorie...

Back to top button