ParcariTrailer

Krone susține inițiativa KRAVAG Truck Parking

Krone oferă patru spații de parcare gratuite, două la Werlte și alte două la Spelle, în programul KRAVAG Truck Parking de partajare a parcărilor de camioane.

Pentru a diminua criza de locuri de parcare, KRAVAG Insurance a lansat pentru clienții săi inițiativa KRAVAG Truck Parking. Firmele de transport și diversele companii oferă locuri de parcare gratuite la sediile lor, care pot fi rezervate convenabil de șoferi și dispeceri prin intermediul aplicației KRAVAG Truck Parking.

Krone susține inițiativa KRAVAG Truck Parking

Pentru a susține acest program, Krone oferă patru spații de parcare, două la punctul de livrare de la fabrica din Werlte și două la fabrica din Spelle.

Toate componentele necesare participării în program sunt oferite de KRAVAG, de la aplicația mobilă pentru șoferi și aplicația web pentru dispeceri până la tehnologia de acces în parcările companiilor.

Șoferii de camion ale căror companii de transport fac parte din rețeaua KRAVAG Truck Parking pot rezerva un spațiu de parcare cu doar câteva clickuri. Aplicația asigură acces la spații de parcare securizate, cu toalete și dușuri.

VEZI ȘI: Krone oferă un nou container sanitar cu toalete și dușuri pentru șoferi

”Suntem bucuroși că putem susține acest proiect important, prin care subliniem aprecierea pentru șoferii de camion”, a declarat Erich Kraft, șef de livrări la fabrica Krone din Werlte.

”Ca asigurător, vedem în fiecare zi consecințele lipsei de locuri de parcare pentru camioane. Șoferii profesioniști pierd prea mult timp pentru a căuta un loc pentru a petrece noaptea. Există riscul depășirii programului, oboselii excesive și al accidentelor. Mulțumită Krone, rețeaua națională KRAVAG Truck Parking este și mai puternică”, a spus și Jan Dirk Dallmer, membru în conducerea KRAVAG.

Puteți găsi mai multe informații despre KRAVAG Truck Parking aici: www.ruv.de/presse/kravag-truck-parking

Din aceeași categorie...

Back to top button