ȘtiriTrailer

KTA NOVUM, noua axă dezvoltată in-house de Kögel

Noua axă KTA NOVUM dezvoltată in-house de Kögel pentru semiremorca din generația NOVUM, vine cu o greutate optimizată și intervale mari de service.

Producătorul bavarez de semiremorci Kögel revoluționează șasiul de concepție proprie prin dezvoltarea unei noi axei pentru pentru semiremorca de generație NOVUM, denumită KTA NOVUM.

KTA NOVUM, noua axă dezvoltată in-house de Kögel

La dezvoltarea noii axe KTA NOVUM, inginerii producătorului s-au concentrat pe eficiență sub aspectul costurilor și fiabilității, adaptându-se perfect pe nevoile clientului.

Kögel spune despre noua sa axă KTA NOVUM că înglobează o expertiză îndelungată, fiind rezultatul unei arte inginerești de excepție. Noua axă vine cu o greutate optimizată, care reduce consumul de carburant și emisiile de CO2 în cadrul operațiunilor de transport.

Axa reunește componentele premium de cea mai bună calitate într-un concept general inovativ, care reprezintă coloana vertebrală a generației NOVUM, și care permite o durată de viață extrem de ridicată.

Simbioza perfectă între KTA NOVUM și o semiremorcă din generația NOVUM este realizată prin dezvoltarea unui nou suport al axei, construit în așa fel, încât forțele care trebuie preluate sunt orientate în mod optim către lonjeron.

Bucșa din oțel cauciuc și oțel cu un design nou, cu formă asimetrică, sprijină în continuare transferul forței, protejând materialul, de la bara de direcție la suportul axei. Această interacțiune face ca semiremorca să aibă în același timp o capacitate de încărcare mare și să fie sigură.

Prioritate pentru nevoile clienților
La Kögel, clientul este întotdeauna pe primul loc. Dorințele și sugestiile rezultate din utilizare fiind incluse în fiecare dezvoltare de produs.

Kögel a înțeles nevoia clienților săi pentru intervale de întreținere lungi și durate reduse de întrerupere a funcționării. De aceea, inginerii Kögel au ales o frână cu mecanism cu camă unică optimizat sub aspectul greutății, în combinație cu suporturi de etrieri de frână acoperite cu KTL și plăcuțe și discuri de frână deosebit de robuste.

VEZI ȘI: Spaniolii de la Trucksters se extind cu rute noi în Germania

Acoperirea KTL consacrată, pentru protecția împotriva coroziunii și loviturilor de pietre, este prezentă la aproape toate piesele mecanismului de rulare, contribuind la o durată de viață optimă.

Protecția mediului este inclusă
Kögel a făcut ca greutatea noii axe să scadă dramatic, utilizând frânele mai ușoare, fixarea directă a axei prin bara de direcție și două bolțuri de ghidare în loc de patru, ceea ce permite renunțarea la anumite componente, reducând astfel substanțial greutatea totală a mecanismului de rulare, față de prima generație de axă Kögel. Rezultă astfel un consum mai redus de carburant, care duce la mai puține emisii de CO2. Acest lucru este în egală măsură în favoarea clientului, cât și a mediului.

Disponibilitate rapidă de piese de schimb
Toate piesele de schimb ale KTA NOVUM sunt disponibile prin Kögel Parts.

În plus, față de posibilitatea de a comanda comod online, există o multitudine de parteneri de service și ateliere de service la nivel european, care dispun de piesele de schimb cele mai comune și mai relevante pentru deplasarea vehiculelor.

Astfel se evită perioadele inutil de lungi de așteptare, iar semiremorca este, în caz de urgență, imediat gata de funcționare.

Din aceeași categorie...

Back to top button