Logistica

Kuehne + Nagel a achiziționat divizia de transport și logistică Rotra

Kuehne + Nagel a anunțat achiziția diviziei de transport și logistică a companiei olandeze Rotra, care are 800 de angajați și un venit net anual de peste 100 de mil. de euro.

După recenta preluare a grupului Jöbstl din Austria, achiziția diviziei de transport și logistică Rotra reprezintă un alt pas strategic pentru Kuehne + Nagel în extinderea rețelei sale europene pe două piețe majore, Olanda și Belgia.

Kuehne + Nagel a achiziționat divizia de transport și logistică Rotra

Rotra este o companie de familie care operează o flotă de peste 200 de camioane, oferind transporturi rutiere în toată Europa, precum și servicii de logistică pentru clienții olandezi, belgieni și internaționali. De asemenea, gestionează facilități de cross-dock în Olanda și Belgia.

VEZI ȘI: UNTRR solicită contestarea acordul privind Pachetul de Mobilitate la CJUE

Kuehne + Nagel a achiziționat divizia de transport și logistică Rotra, în timp ce diviziile de transport maritim, aerian precum și activitățile din terminalul de containere vor rămâne la actualii proprietari.

În prezent, Kuehne + Nagel operează în 36 de țări cu 345 de filiale, 5.000 de camioane și 7.000 de remorci care efectuează peste 3.000 de transporturi zilnice.

Achiziția se va finaliza după ce aceasta va primi acordul autorităților de reglementare în domeniul concurenței.

Din aceeași categorie...

Back to top button