Logistica

Kuehne + Nagel a relocat centrul de grupaj rutier din Timișoara în Arad

Alături de depozitele din Cluj-Napoca, Sibiu, București și Bacău, noul centrul de grupaj rutier de la Arad face parte din rețeaua internă Kuehne + Nagel, care oferă livrare în 24 de ore.

Pentru a răspunde noii realități și nevoilor clienților săi, începând din aprilie 2022, Kuehne+Nagel România a relocat centrul de grupaj rutier din Timișoara în Arad, într-un depozit nou, clasa A, apropiat de graniță pentru a prelua traficul internațional.

Kuehne + Nagel a relocat centrul de grupaj rutier din Timișoara în Arad

Această relocare se traduce prin timpi de livrare îmbunătățiți pentru export/import și o poziționare mai bună în partea de vest a României pentru serviciile de livrări naționale.

VEZI ȘI: Girteka Logistics se desparte în patru companii

Facilitățile noului centru de grupaj Kuehne + Nagel din Arad

Noul centru de grupaj oferă mult mai mult spațiu pentru operațiuni cross-dock, depozitare pe termen lung, servicii de livrare, zone dedicate de preluare și ambalare. Centru are echipament de depozit de ultimă generație cu back-up pentru a securiza procesele și manipularea fără probleme.

Control pe mai multe niveluri prin scanare pentru a asigura urmărirea și starea transporturilor (de la un capăt la altul), precum și picking-ul. De asemenea, centrul oferă acces rapid și ușor la autostradă și drumurile principale către Timișoara, Oradea și toate celelalte orașe din zonă.

Nu în ultimul rând, noul centru de grupaj oferă mai mult confort și practicalitate pentru șoferi, facilitând un acces mai bun.

Din aceeași categorie...

Back to top button