Kuehne + Nagel echipează flota de vehicule cu sistem de asistență la virare

Kuehne + Nagel echipează flota de vehicule cu un asistent pentru virajul la dreapta

Kuehne + Nagel a demarat o campanie pentru optimizarea și îmbunătățirea flotei de camioane, scopul principal fiind acela de creștere a siguranței rutiere și reducere a emisiilor de CO2.

Conform reprezentanților companiei, în viitor, Kuehne + Nagel va cumpăra doar camioane care sunt echipate cu sistem de asistență la virare, dar care vor respecta și cele mai noi norme cu privire la emisiile de CO2.

În acest moment, compania a achiziționat deja 350 de astfel de camioane care vor tranzita Germania și Franța.

În momentul în care Kuehne + Nagel achiziționează noi produse, nu mizează niciodată pe portofoliul unui singur producător.

Deși veți putea spune că astfel pot apărea mai multe probleme de eficiență în momentul mentenanței, oficialii Kuehne + Nagel spun că astfel învață și câștigă experiență utilizând serviciile mai multor producători.

„Siguranța rutieră este o componentă cheie a strategiei noastre de durabilitate. Prin utilizarea mai multor sisteme diferite, putem obține experiențe suplimentare care ne permit să optimizăm în continuare siguranța rutieră a flotei noastre”, a declarat unul dintre reprezentanții companiei cu sediul în Elveția.

Spre exemplu, pentru asistentul de viraj la dreapta sunt folosite trei tipuri de soluții tehnice: sisteme optice, radar și ultrasunete. Kuehne + Nagel le testează astfel pe toate trei.

VEZI ȘI: Sideguard Assist și MirrorCam ajută la evitarea accidentelor la efectuarea virajului la dreapta

Odată cu achiziționarea celor 350 de camioane noi pentru Franța și Germania, compania își consolidează și poziția pe aceste două piețe.

„Pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii posibile, avem nevoie de o flotă de vehicule tânără și foarte modernă. În urma investițiilor majore recente și încă în curs de desfășurare în extinderea parcului nostru, cele 350 de achiziții noi nu fac decât să consolidăm și mai mult poziția ocupată pe piețele din Franța și Germania, ambele fiind principalele motoare de creștere al afacerilor”, a completat oficialul Kuehne + Nagel.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.