Logistica

Kuehne+Nagel introduce o nouă ofertă de logistică aeriană pentru semiconductori

Kuehne+Nagel a lansat o nouă ofertă pentru transporturile aeriene de marfă pentru a aborda cerințele unice ale lanțurilor globale de aprovizionare cu semiconductori.

Nevoia tot mai mare de semiconductori și presiunea tot mai mare asupra producției necesită un lanț de aprovizionare fără greșeli, pentru a susține continuitatea operațiunilor. Fiind un rezultat al colaborării strânse a Kuehne+Nagel cu clienții din domeniu și al expertizei aprofundate în industria de transport aerian și semiconductori, noul serviciu de logistică aeriană sprijină clienții cu o vizibilitate îmbunătățită, securitate, riscuri reduse și procese automatizate.

Kuehne+Nagel introduce o nouă ofertă de logistică aeriană pentru semiconductori

Oferta se bazează pe standardul de calitate ”SemiconChain”, care garantează standardizarea proceselor, îmbunătățirea continuă și excelența serviciilor în cadrul rețelei dedicate Semicon. SemiconChain este construit pe o bază de calitate adaptată în mod explicit industriei Semicon și integrează ISO 9001-2015 și IATF 16949, asigurând că transporturile sunt întotdeauna efectuate într-o manieră standardizată și robustă și oferind vizibilitate completă de urmărire. Locațiile SemiconChain sunt dotate cu experți din industrie care sunt supuși în mod regulat unui program de formare cuprinzător și continuu.

Serviciile definite în timp sunt esențiale pentru oferta de servicii și asigură predictibilitatea; acest lucru este deosebit de important pentru situații critice, în afara orelor de program. În plus, controalele adecvate de manipulare, serviciile airside, zborurile prioritizate și instrumentele de diminuare a riscurilor oferă vizibilitate deplină tuturor părților interesate și sunt orientate pentru a minimiza potențialele întreruperi, permițând o planificare fiabilă.

VEZI ȘI: Deutsche Bahn ia în calcul o vânzare a DB Schenker

Barry O’Dowd, Global Head of High-Tech la Kuehne+Nagel, comentează: ”Ecosistemul digital global continuă să stimuleze creșterea puternică a semiconductorilor pe termen lung. Cu toate acestea, în caz de întreruperi și lanțuri de aprovizionare instabile, multe industrii cheie pot fi grav afectate. Noul nostru serviciu va ajuta clienții să navigheze în volatilitatea și nuanțele pieței de semiconductori, asigurând un lanț de aprovizionare neîntrerupt. Principala diferență a noii oferte este standardul de calitate SemiconChain, care oferă cea mai mare fiabilitate și securitate clienților noștri. Sunt încântat că feedback-ul inițial din sesiunile de validare cu principalii părți interesate din industria semiconductorilor este foarte pozitiv”.

Din aceeași categorie...

Back to top button