Logistica

Kuehne+Nagel se ocupă de logistica vaccinului împotriva COVID-19 de la Moderna

Kuehne+Nagel se va ocupa de logistica vaccinului împotriva COVID-19 de la Moderna, în Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa și cele două Americi.

Specialistul german în logistică Kuehne+Nagel va sprijini distribuția globală a vaccinului împotriva COVID-19 de la Moderna prin intermediul lanțului internațional de aprovizionare, cu sediul în Europa.

Kuehne+Nagel se ocupă de logistica vaccinului împotriva COVID-19 de la Moderna

Anunțul vine la puțin timp după ce vaccinul împotriva COVID al companiei americane farmaceutice și biotehnologice Moderna, cu sediul în Cambridge (Massachusetts), a fost autorizat pe piață de către Agenția Europeană a Medicamentului (EMA).

Contractul include depozitarea vaccinului la centrul farmaceutic Kuehne+Nagel din Europa și distribuția sa către piețele din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa, cele două Americi.

Pentru asta, specialistul german în logistică își va folosi rețeaua de peste 230 de puncte operaționale din întreaga lume pentru a distribui vaccinul rutier și aerian. Numai în Europa, compania operează o flotă proprie de peste 200 de vehicule dedicate transportului farmaceutic. În toate etapele de transport și depozitare, va fi menținută integritatea produsului la temperatura necesară de -20°C.

VEZI ȘI: Transportatorii polonezi au un avantaj de 7,6 cenți pe kilometru în Germania

De asemenea, Kuehne + Nagel a semnat parteneriate cu autorități din mai multe țări pentru depozitarea locală și distribuția pe ultimul kilometru. În Statele Unite, Kuehne+Nagel se va baza pe filiala logistică, care a fost o parte integrantă a lanțului de aprovizionare cu vaccinuri Moderna, sprijinind logistica de aprovizionare a studiilor clinice din Fază II și Faza III în Statele Unite.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button