Logistica

Kuehne+Nagel introduce un serviciu rutier dedicat pentru transportul echipamentelor medicale în Europa

Noul serviciu rutier Kuehne+Nagel dedicat pentru transportul echipamentelor medicale este dispnibil în Germania, Franța, Marea Britanie, Olanda, Spania și Italia.

Kuehne+Nagel vine în întâmpinarea cerințelor din industria MedTech prin introducerea unui serviciu rutier dedicat pentru transportul echipamentelor medicale în Europa.

Sectorul MedTech este într-o expansiune continuă, stimulat de dezvoltarea tehnologiilor revoluționare care aduc soluții pentru nevoile unei populații în vârstă și ale pacienților afectați de afecțiuni comune precum diabetul, hipertensiunea, astmul și insuficiența cardiacă.

Noua gamă de servicii logistice este concepută pentru a satisface o cerere de transport care nu necesită respectarea strictă a normelor GxP, dar care totodată respectă standardele înalte de siguranță și calitate necesare pentru dispozitivele medicale și de diagnostic de înaltă valoare. Serviciile sunt disponibile în țări precum Germania, Franța, Marea Britanie, Olanda, Spania și Italia.

În cadrul acestui serviciu, produsele beneficiază de o manipulare atentă în rețeaua sigură a Kuehne+Nagel. Specialiștii din centrele MedTech sunt pregătiți să ofere asistență centralizată clienților și să gestioneze eficient orice deviații neplanificate.

VEZI ȘI: H.Essers a preluat compania franceză de transport TFMO

În funcție de pachetul ales – MedTech sau MedTech+ – clienții se pot baza pe controale periodice ale transportului, monitorizare completă și livrări premium, care includ instalarea echipamentelor și eliminarea ambalajelor.

Este remarcabil că această opțiune de serviciu este disponibilă și pentru transporturile de grupaj, pe lângă cele LTL și FTL. Ne angajăm să asigurăm calitatea prin investiții concentrate în proceduri de siguranță, personal instruit și facilități special adaptate, a menționat Joerg Woyke, director global al Road Logistics Healthcare. „Importanța unei manipulări delicate a dispozitivelor medicale persistă chiar și în absența necesității conformității GxP.”

Inovația în soluțiile de servicii pentru clienții din domeniul sănătății este aliniată cu strategia Kuehne+Nagel pentru 2026, având ca obiectiv principal creșterea în acest sector.

Din aceeași categorie...

Back to top button