Kühlmann transportă delicatesele cu semiremorci frigorifice Kögel Cool – PurFerro quality

Kühlmann transportă delicatese cu semiremorci frigorifice Kögel Cool – PurFerro quality
Compania Heinrich Kühlmann GmbH & Co. KG, unul din producătorii de vârf de delicatese din Germania, a comandat cinci semiremorci friforifice universale Kögel Cool – PurFerro quality.

Compania specializată în delicatese cu sediul în Rietberg, Renania de Nord-Westfalia, utilizează semiremorcile frigorifice Kögel Cool – PurFerro quality pentru transportul salatelor de delicatese, aperitivelor și produselor tip convenience pentru comerțul de specialitate și cu ridicata.

Kühlmann transportă delicatesele cu semiremorci frigorifice Kögel Cool – PurFerro quality

Compania Kühlmann a fost impresionată în special de dotările standard și de gradul ridicat de individualizare a compartimentelor frigorifice Kögel.

Pentru un proces de încărcare și descărcare cât mai silențios posibil, răcitoarele Kögel sunt dotate standard cu o podea din aluminiu cu un nivel de zgomot redus. În zona podelei, tăvile din aluminiu sudate asigură un nivel sporit de igienă și o curățare mai simplă a compartimentelor frigorifice clasa premium.

Tăvile de pe podea împiedică de asemenea umezeala din a pătrunde în substanțele portante, ceea ce prelungește semnificativ durata de viață și rentabilitatea semiremorcilor. Bineînțeles, semiremorcile respectă cerințele HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) pentru asigurarea sănătății consumatorilor cu privire la transportul internațional al produselor alimentare în condiții de temperatură controlată.

În plus, compartimentele frigorifice universale respectă cerințele ATP-FRC.

Corpul compartimentelor frigorifice din versiunea universală a Kögel Cool – PurFerro quality constau dintr-o spumă specială de înaltă calitate cu proprietăți avansate de izolare, care nu conține CFC. Stratul superior din oțel robust și ușor de întreținut este tratat cu o folie rigidă din PVC pe interior.

Pereții groși de 45 milimetri, plafonul gros de 85 milimetri și podeaua groasă de 125 milimetri de la Kögel garantează un coeficient de transfer termic (valoarea K) semnificativ mai bun.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz CharterWay oferă serviciul de tip Rent & Buy

Această protecție sporită împotriva influențelor temperaturii reduce consumul de energie și optimizează în același timp costurile.

În plus, semiremorcile dispun de certificatul de siguranță DIN EN 12642 Code XL privind asigurarea încărcăturii. Astfel, acestea suntdeosebit de adecvate pentru transportul pe formă al mărfurilor cu bucata sau pe paleți.Osiile de semiremorcă Kögel KTA, ca dotare standard în cazul semiremorcilor cu compartimente frigorifice, sunt montate cu agregate de osii ușor de întreținut, cu stabilitate direcțională și fiabile.

Dotare individuală Kühlmann
Bineînțeles, compartimentele frigorifice universale sunt disponibile și cu o gamă largă de dotări individuale pentru a satisface cele mai variate cerințe în diferite domenii de aplicare.

La cerere, semiremorcile Kögel Cool – PurFerro quality comandate de Kühlmann sunt dotate cu șine etajate spumate direct în pereți. Cu ajutorul a câte 12 șine etajate pentru fiecare perete lateral, cu cele 22 suporturi de paleți corespunzătoare, se pot încărca pe al doilea nivel alți 33 europaleți, ceea ce reprezintă o dublare a capacității de încărcare.

Pentru o protecție optimă a peretelui frontal și a evaporatorului, precum și pentru o circulație îmbunătățită a aerului, compartimentele frigorifice sunt echipate cu un perete de protecție împotriva impactului de la Kögel, disponibil opțional. Acest perete de protecție, constând din profile V individuale din aluminiu, nu este doar flexibil și ușor de dezmembrat pentru curățare, ci oferă și o protecție optimă chiar și în cele mai dure condiții.

Pe lângă o pereche de role de apropiere duble din oțel inoxidabil, pe placa de acoperire a cadrului este montat un rând de amortizoare de cauciuc și pe partea stângă și dreaptă a cadrului portal este montată o grindă din cauciuc de protecție împotriva impactului.

Alte dotări suplimentare includ un termometru înregistrator, un sistem de ridicare pentru osii complet automat, la prima osie, un suport de lămpi din oțel, diferite lămpi cu LED și multe altele.

Kögel Telematics
Compartimentele frigorifice sunt prevăzute de asemenea cu sistemul Kögel Telematics. Mulțumită pachetului telematic CoolTrailer, care combină serviciile PosControl, TrailerControl, EBSControl și TempControl, modulul telematic Kögel Trailer al compartimentelor frigorifice Kögel Cool – PurFerro quality transmite date cum ar fi poziționarea în timp real, starea de cuplaj, datele EBD, temperatura ambientală, modul de operare al unității de răcire, precum și datele de referință setate către portalul web Kögel Telematics.

Mulțumită bazei de date Kögel Telematics Connectivity, Kühlmann are acces la toate datele înregistrate nu doar în portalul web Kögel Telematics și în alte sisteme de gestionare a flotei, ci le poate importa în timp real în procese existente precum și într-o largă varietate de sisteme software. 

Protecție permanentă împotriva coroziunii
Și în cazul Kögel Cool – PurFerro quality, întregul cadru al vehiculului este protejat în permanență împotriva coroziunii prin intermediul tehnologiei nano-ceramice și a vopsirii KTL cu lăcuire UV adițională.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.