ȘtiriTrailer

Lamberet a anunțat noutățile pe care le lansează în toamna acestui an

Producătorul francez de semiremorci Lamberet și-a prezentat noutățile pregătite pentru IAA Hanovra, expoziție anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Gama Lamberet SR2 va oferi o nouă structură a șasiului spate. Având la bază o semiremorcă dezvoltată în colaborare cu Renault Trucks, noua versiune permite selectarea a trei variante de lungime, în funcție de nevoi.

Lamberet a anunțat noutățile pe care le lansează în toamna acestui an

Modulul ultra-ușor GL cu o grosime de 8 mm a fost optimizat pentru cursele lungi, versiunea HD cu o grosime de 10 mm a fost gândit pentru distribuție, iar versiunea de top SB+ tot cu o grosime de 10 mm oferă rigiditate maximă chiar și în cazul transporturilor de carne.

Toate aceste versiuni combinate împreună cu un plafon cu o grosime de doar 85 de mm transformă noua serie SR2 într-una dintre cele mai avantajoase game de pe piață.

Gama va fi disponibilă din luna septembrie și propune și o nouă structură a șasiului spate, așa cum am amintit anterior. Conform oficialilor companiei Lamberet, acest lucru duce la siguranță sporită și costuri de operare mai mici.

Lamberet a anunțat noutățile pe care le lansează în toamna acestui an
Lamberet a anunțat noutățile pe care le lansează în toamna acestui an

De asemenea, Lamberet a intordus noi blocuri optice cu tehnologie LED care sunt acum integrate într-un suport capabil să se rotească la 90 de grade în ambele direcții. Astfel, în cazul unui contact, suporții stopurilor nu se vor rupe. Acestea doar se vor deplasa (cu maximum 90 de grade) și vor reveni la poziția inițială.

VEZI ȘI: Înmatriculările de vehicule comerciale din Europa au scăzut cu peste 20% în iunie

În acest fel, cei care vor alege soluțiile de la Lamberet nu vor scădea doar costurile cauzate de accident, ci și timpul petrecut în service. Sistemul de iluminare cu LED se numește Shapeline și a fost integrat și în partea superioară a semiremorcii.

O altă noutate o constituie serviciul Multiplex pentru mentenanță preventivă. Acesta nu doar că analizează sistemele semiremorcii, dar transimte aceste date, astfel încât managerii de flote să poată lua decizii rapide în ceea ce privește mentenanța. Totodată, sistemul oferă și o aplicație mobilă pentru verificarea și controlul anumitor funcții.

Lamberet a anunțat noutățile pe care le lansează în toamna acestui an

„Lamberet oferă noi soluții pentru problemele identificate de clienți. Un caz concret îl reprezintă frecvența timpilor morți cauzată de mentenanță. Cu ajutorul sistemelor noastre, putem anticipa o mentență atunci când aceasta este necesară și pe elementele componente directe, fără ca semiremorca să rămână prea mult timp blocată. Un alt câmp al aplicației îl reprezintă și optimizarea modului de șofat și siguranța celui care se află la volan”, a declarat unul dintre reprezentanții Lamberet.

Din aceeași categorie...

Back to top button