LansareȘtiri

Land Rover a lansat modelul Discovery Sport in Romania

Dupa lansarea la nivel mondial, care a avut loc la Paris, in septembrie 2014, importatorul oficial Jaguar Land Rover in Romania, a lansat modelul Land Rover Discovery Sport, cel mai versatil SUV premium compact din lume. Primul din noua generatie Discovery, modelul Discovery Sport ofera optiunea de „5+2” scaune, pastrand aceleasi dimensiuni ale unui SUV premium de 5 locuri.

Discovery Sport are in oferta motoare pe benzina si motorina turbo-alimentate in patru cilidri. Atat motorul integral din aliaj Si4 2.0-litri pe benzina, cat si cel 2.2-litri turbodiesel sunt dotate cu tehnologia Stop-Start, injectie directa de inalta presiune, componente interne de joasa frecare si solutii de incarcare regenerativa inteligente, pentru performante extraordinare si economie considerabila. Motorizarea TD4 va dezvolta 150 CP, cu emisii de 149g/km CO2, iar motorul SD4 va dispune de 190 CP, si emisii de 157g/km.

Land Rover a lansat modelul Discovery Sport in Romania

Mai tarziu, in 2015, un motor turbodiesel eD4, dotat cu transmisie manuala, va completa seria, cu emisii CO2 de numai 119g/km. Sunt disponibile atat transmisia automata cu 9 trepte de viteza, cat si cea manuala, cu 6 trepte, impreuna cu optiunea de tractiune integrala sau doar frontala.

„Conceput si construit pentru a deveni cel mai versatil si capabil SUV premium compact din lume, acest nou model va fi atragator atat pentru clientii actuali Land Rover, cat si pentru un grup nou de potentiali clienti, care nu au luat in calcul achizitionarea unui Land Rover pana in acest moment”, a declarat Gerry McGovern, Land Rover Design Director and Chief Creative Officer.

Pretul de pornire al noului model Land Rover Discovery Sport este de 30.200 EURO + TVA, iar vanzarea efectiva va incepe in luna martie 2015.

Din aceeași categorie...

Back to top button