Companii de transport

Lannutti a comandat 1.000 de camioane Volvo FH cu I-Save

Compania de transport și logistică Lannutti a comandat 1.000 de camioane Volvo FH cu I-Save, cea mai recentă tehnologie de reducere a consumului de carburant.

Prezent în opt țări din Europa, inclusiv în România, specialistul italian în transport și logistică Lannutti a comandat 1.000 de camioane Volvo FH I-Save, cu motoare de 460 CP și 500 CP.

Lannutti a comandat 1.000 de camioane Volvo FH cu I-Save

Decizia de a cumpăra 1.000 de camioane noi Volvo a venit în urma rezultatelor obținute în cadrul unui test de consum derulat timp de un an, în care noul Volvo FH cu I-Save a fost comparat cu modele Volvo FH standard cu motor Euro VI C, pe care compania le are în flotă. Rezultatele au arătat o reducere a consumului de carburant cu 10%.

VEZI ȘI: În 2020, Cefin Trucks a vândut peste 1.000 de vehicule noi și uzate

Principiul de reînnoire a flotei la Lannutti este de a acorda prioritate vehiculelor cu emisii reduse, fiabile și durabile. În plus, compania pune un mare accent pe camioanele cu o greutate proprie cât mai redusă, pentru a permite o sarcină utilă crescută și a menține consumul de combustibil la un nivel minim.

Noul Volvo FH cu I-Save combină un motor cu funcții care reduc consumul de carburant în operațiunile pe distanțe lungi – fără a compromite performanțele de condus. Acestea sunt, de asemenea, echipate cu caracteristici de siguranță suplimentare, cum ar fi Lane Changing Support, care asistă șoferul la schimbarea benzii și Driver Alert Support, care ajută la evitarea accidentelor.

Cele 1.000 camioane Volvo FH cu I-Save urmează să fie livrate către Lannutti în perioada 2021 și 2022.

Din aceeași categorie...

Back to top button