Trailer

Lannutti a achiziționat 200 de remorci Kögel Light Plus

După Waberer’s și H.Essers, Kögel dau o nouă lovitură, continuându-și astfel ofensiva pe piață din acest an.

Greutatea proprie scăzută și de gradul mare de personalizare i-a convins pe italienii de la Lannutti să cumpere remorci Kögel Light Plus. Astfel, compania își extinde parcul actual de 1.250 de camioane și 2.500 de semiremorci cu încă 200 de unități Kögel.

Compania italiană a justificat decizia de achiziției a semiremorcilor Kögel Light Plus, prin faptul că acestea au opțiunea de a reduce greutatea proprie deja redusă de 5.145 kg (echipament de bază) cu ajutorul echipamentelor individuale, fapt ce-i va permite efectuarea un număr mai mic de călătorii pentru tonajul anual specificat, respectiv o ameliorare a amprentei ecologice a companiei.

Lannutti a achiziționat 200 de remorci Kögel Light Plus

Semiremorcile Kögel Light Plus comandate de Lannutti sunt echipate standard cu noul cadru exterior Kögel. Ca și în cazul celorlalte produse Kögel pentru industria de transport, întregul cadru al semiremorcilor Kögel Light Plus are o protecție de lungă durată împotriva coroziunii, asigurată prin acoperirea cu vopsea nano-catodică și vopsirea ulterioară.

Fixarea încărcăturii pe cadrul exterior din oțel perforat VarioFix este posibilă opțional și prin laterale.

VEZI ȘI: Dolo Trans Olimp se impune în competiția Fleetboard Drivers’ League 2017

Cele 13 perechi de inele de fixare, incluse în standard, au cârlige de prindere în lateral pentru o manevrare mai ușoară și au o rezistență la întindere de 2.500 kg. Peretele frontal, inclusiv stâlpii față și spate de colț, respectiv peretele ușii spate sunt realizate din aluminiu. De asemenea, semiremorcile Kögel Light Plus au certificatul de încărcare DIN EN 12642 Code XL.

O gamă largă de caracteristici specifice Lannutti
Pentru a reduce și mai mult greutatea semiremorcilor, Lannutti a optat pentru un echipament individual de reducere a greutății. Acesta includ mai multe elemente din fabricate din aluminiu, precum jante, rezervoare de aer, grinzi de susținere a acoperișului și uși realizate din panouri sandwich cu interior tip fagure, extrem de ușoare și solide, cunoscute pentru utilizarea lor în industria aerospațială.

Capacitatea portantă a podelei cu grosimea de 30 milimetri este proiectată pentru o încărcare pe axă de 7.200 de kg. Pentru a proteja interiorul peretelui frontal de deteriorare în timpul încărcării și descărcării, acesta este prevăzut cu o placă de oțel cu o grosime de 5 milimetri și o înălțime de 200 de milimetri, care este de asemenea prinsă în podea. Semiremorca este echipată cu o pereche de bare de protecție din cauciuc ranforsat pentru protecție sporită împotriva impactului.

Semiremorcile Lannutti sunt prevăzute cu o prelată culisantă laterală, cu 24 de șine de aluminiu pe fiecare parte. Alte caracteristici individuale includ cablurile de prelată cu montură, odometru, cutie de scule și altele.

Din aceeași categorie...

Back to top button