Lansarea noii generații Stralis va avea loc la început de iulie la Madrid

Lansarea noii generații Stralis va avea loc la început de iulie la Madrid
Lansarea noii generații Stralis va avea loc la început de iulie la Madrid, iar publicația noastră va fi prezentă în cadrul acestui eveniment extrem de important pentru producătorul italian.

Cu toate că noua cabină este acoperită complet cu camuflaj, vocile apropiate companiei spun că vom vedea un design mai curat, însă nu trebuie să ne așteptăm la schimbări radicale. Totuși, vor exista faruri cu un design nou și ceva modificări în dreptul barelor de protecție.

Lansarea noii generații Stralis va avea loc la început de iulie la Madrid

De asemenea, cabina pare să fi crescut în dimensiuni, oferind un spațiu interior mai mare șoferului.

Deși marea majoritate a constructorilor deja se concentrează pe dezvoltarea unor sisteme de propulsie eco, IVECO păstrează ceva și din „vechea gardă”.

Astfel, alături de viitoarele versiuni cu gaz natural, producătorul din Torino ar urma să ofere o motorizare diesel de 15.9 litri echipată, bineînțeles, cu un sistem SCR (AdBlue), proces cunoscut și sub numele de reducere catalitică selectivă.

VEZI ȘI: Poliția din Göttingen a oprit un camion cu ajutorul sistemului de asistență la frânare

IVECO spune despre acest motor că oferă performanța unui propulsor de 18 litri și eficiența unuia de 13 litri. De asemenea, zvonurile spun că vom vedea și o nouă nomenclatură adaptată în ceea ce privește gama Stralis.

Pe toate acestea le vom vedea la început de iulie în cadrul evenimentului de lansare a noului model ce va avea loc la Madrid.

Fotografiile spion pot fi văzute aici.

Follow #infotrucker