ȘtiriUtilitare ușoare

Legendarul Chuck Norris va fi noul brand ambasador Fiat Professional

Sergio Marchionne pare să fi dat o lovitură de imagine uriașă cu noul brand ambasador al Fiat Professional, nimeni altul decât legendarul Chuck Norris.

Odată cu lansarea noii platforme de promovare în toată regiunea EMEA, Fiat Professional își va prezintă noul său brand ambasador, legendarul Chuck Norris, omul care poate număra de două ori până la infinit.

Legendarul Chuck Norris va fi noul brand ambasador Fiat Professional

Celebrul actor american, producător de film și expert în artele marțiale, o legendă indestructibilă a marilor ecrane, care se bucură de o bună notorietate și pe Internet, reprezintă încarnarea iconică a valorilor mărcii Fiat Professional, motiv pentru acesta va fi starul noii platforme de promovare care va fi lansată în luna iunie.

În ultimii ani, pe lângă cariera fabuloasă, Chuck Norris și-a construit o bună popularitatea și în mediul virtual, pe Internet.

Începând din 2005, caracterul său „indestructibil” a generat conținuturi virale precum „Chuck Norris Facts” – care l-au transformat într-un “cult hero” și un fenomen autentic pe Internet.

Fiecare platformă digitală și socială conține meme care prezintă acțiunile uluitoare, suprarealist ironice ale lui Chuck Norris, care au ajuns la un public incredibil de mare: căutarea actorului pe Internet întoarce peste 12 milioane de rezultate în Google și 880.000 pe YouTube, respectiv milioane de comentarii și opinii.

Pagina sa din Facebook are aproape 6.5 milioane de aprecieri, în 45 de țări.

VEZI ȘI: Waberer’s a lansat un serviciu de transport intermodal între Ungaria și Germania

Actorul Chuck Norris este un fenomen la nivel mondial care transmite, cu ironie fermecătoare, un mesaj de determinare impresionantă, de putere și de angajament, care cuprinde o audiență a tuturor generațiilor.

Astfel, Fiat Professional devine al doilea producător de vehicule comerciale care apelează la un star de cinema american, după ce în 2015, Volvo Trucks a apelat la serviciile lui Jean Claude Van Damme pentru „the epic of all splits“.”

Din aceeași categorie...

Back to top button