Legendarul Mercedes-Benz Unimog a implinit 60 de ani

S-au implinit 60 de ani de la iesirea primului Unimogde pe linia de productie a uzinei din Gaggenau. Mercedes-Benz organizeaza un eveniment aniversar pentru a marca ocazia. Fanii, membrii cluburilor, posesorii autovehiculelor clasice, soferii si proprietarii modelelor actuale se vor putea bucura de o zi de neuitat sambata, 4 iunie.

Participantii la eveniment vor putea experimenta toate elementele pe baza carora s-a construit reputatia legandara a Unimog: versatilitatea sa remarcabila, conceptul unic de autovehicul si durabilitatea sa. Entuziasmul pentru acest „Universal-Motor-Gerät” – sintagma din care a rezultat in popularul sau nume, „Unimog” – a fost prezent inca de la inceputuri si continua sa existe, atat in lumea de zi cu zi a posesorilor de autovehicule, dar si printre miile de fani ce se mandresc cu hobby-ul lor de a avea un Unimog clasic propriu. Exact 60 de asemenea vehicule vor lua parte in data de 4 iunie la raliul Unimog, care va porni de la locul fostei locatii de productie din Gaggenau catre Muzeul Unimog si apoi catre uzina din Wörth, unde este produs Unimog astazi.

Circuit off-road, „Vechi vs. Nou”, turul uzinei

Legendarul Mercedes-Benz Unimog a implinit 60 de ani

Evenimentul aniversar de la uzina Mercedes-Benz din Wörth va gazdui o multime de atractii. Alaturi de o expozitie de mari dimensiuni a vehiculelor istorice Unimog, vor avea loc demonstratii spectaculoase pe circuitul off-road, o demonstratie comparativa „Vechi vs. Nou”, un spectacol care sa sublinieze „versatilitatea Unimog” si o oportunitate de a face turul uzinei.

Pentru detalii cu privire la eveniment, dar si pentru informatii legate de inscrierea pentru participare, vizitati www.mercedes-benz.com/unimog-60jahre.

Petrecere aniversara la Muzeul Unimog

Sambata, 5 iunie, sarbatoarea va continua la Muzeul Unimog din Gaggenau, cu un program cuprinzator de festivitati pentru intreaga familie. Demonstratii exceptionale cu autovehicule Unimog , prezentari ale specialistilor, semnari de carte de catre autori faimosi ai cartilor despre Unimog si acţiuni dedicate camionului Unimog ca model de autovehicul, vor oferi o varietate de activitaţi in intervalul orar 10 si 17. Printre altele, modele unice de autovehicule Unimog, unele controlate de la distanta, vor fi prezentate si descrise in detaliu. Un targ de mari dimensiuni pentru colectionari va fi tinut sub tema „Tot ce are stea”. Va exista o diversitate de machete de toate marimile, brosuri, insigne si accesorii cu simbolurile Unimog. Muzeul insusi, deschis cu cinci ani in urma, va juca un rol important, oferind spre vizionare o editie speciala de machete ale autovehiculelor si o insigna aniversara. (Mai multe informatii sunt disponibile pe Internet la adresa www.unimog-museum.com).

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.