Economic

Leyland Trucks a produs 500.000 de camioane

Leyland Trucks, producătorul camioanelor DAF pentru piața britanică, a celebrat recent producerea vehiculului cu numărul 500.000.

Camionul cu numărul 500.000 asamblat de Leyland Trucks, un DAF LF 210 de 16 tone, a fost livrat companiei importatoare și distribuitoare de faianță Minoli.

Leyland Trucks a produs 500.000 de camioane

Minoli, care are sediul central și centrul de distribuție în Oxford și birourile și magazinele de prezentare în Londra, este de aproape 40 de ani un client fidel al DAF.

Modelul aniversar este primul dintr-un total de 4 comandate. Două dintre acestea sunt echipate cu motor PACCAR PX-5 de 210 CP și suspensie pneumatică spate.

VEZI ȘI: Test noua generație DAF: Spațiu imens, preț pe măsură

După ultima achiziție, Minoli are o flotă formată din 14 camioane DAF. Modelul DAF LF este cel mai popular camion de distribuție din Marea Britanie.

”Compania și familia noastră sunt privilegiate să fie invitate de Leyland Trucks să marcheze un moment atât de important în istoria companiei. Suntem clienți DAF de aproape 40 de ani și relația cu această marcă a fost construită pe calitate și încredere”, a declarat Jonathon Minoli.

Fabrica de asamblare Leyland a fost construită în 1979, producția începând în 1980. Cei 1.000 de angajați produc actualele modele LF, CF și XF, dar și camioane din noua generație XF, XG și XG+.

Din aceeași categorie...

Back to top button