Lidl a introdus servicii cu plată pentru descărcarea camioanelor

Lidl a introdus servicii cu plată pentru descărcarea camioanelor
Discounterul german Lidl a introdus servicii cu plată pentru descărcarea camioanelor la mai multe centre logistice din Germania.

Lidl a introdus, sub forma unui proiect pilot, servicii cu plată pentru descărcarea camioanelor în centrele logistice din Hamburg, Rostock, Siek (Schleswig-Holstein) și Großbeeren, Kremmen, Freienbrink, toate Brandenburg, anunță dvz.de.

Lidl a introdus servicii cu plată pentru descărcarea camioanelor

Conform unei scrisori de intenție trimisă de Lidl către platforma Mercareon, o subsidiară a grupului Transporeon, care se ocupă de planificarea și rezervarea timpilor de livrare, discounterul german din Neckarsulm propune transportatorilor două planuri tarifare pentru servicii adiționale în rampă.

Primul plan tarifat în valoare de 40 de euro/camion se numește “Rampă expres”. În acest caz, timpul de procesare este specificat a fi de maximum 90 de minute, fiind subliniat faptul că Lidl se ocupă în mod expres de descărcarea camionului.

Al doilea plan tarifar în valoare de 100 de euro/camion este de a oferi o fereastră de timp pentru descărcare în afara orelor de recepție a mărfurilor, astfel încât, camionul să nu trebuiască să aștepte până a doua zi dimineața.

Potrivit informațiilor, acest serviciu cu plată se referă la perioada cuprinsă între ora 12:00 PM și ora 18:00 PM, fiind destinat companiilor de transport care nu mai pot ajunge la punctul de descărcare în timp util.

Opțional, al doilea plan poate fi suplimentat și cu serviciul de „Rampa expres”.

VEZI ȘI: Cefin Trucks va livra 103 autobasculante Ford Trucks 3542D către CNAIR

Cele două servicii cu plată pot fi rezervate până la ora 5:00 AM din ziua livrării, condiția necesară pentru îndeplinire fiind aceea ca șoferul să contacteze personalul Lidl cu cel puțin 15 minute înainte de începerea intervalului de timp rezervat.

Conform scrisorii de intenție, obiectivul celor de la Lidl este să le ofere companiilor de transport modalități mai flexibile de livrare la depozite și să găsească o încărcare optimă a turelor șoferilor.

Serviciile speciale vor fi oferite în funcție de capacitățile disponibile în locația respectivă.

În plus, acestea pot fi disponibile în termen scurt, adică după ora 5:00 AM în ziua livrării.

Follow #infotrucker