Logistica

Linde Material Handling a extins seria de stivuitoare pentru sarcini între 3,5 și 5 tone

Linde Material Handling a lansat cea mai nouă generație de stivuitoare industriale cu combustie internă pentru sarcini între 3,5 și 5 tone.

Generația 12XX de stivuitoare cu motor cu combustie internă de la Linde Material Handling poate manipula acum sarcini și mai mari, de la 3,5 până la 5 tone, într-un mod rapid și eficient.

Linde Material Handling a extins seria de stivuitoare pentru sarcini între 3,5 și 5 tone

Oferind un confort îmbunătățit, vizibilitate optimă, sisteme de protecție atât pentru operator, cât și pentru mediu, precum și un transfer de date în două sensuri și un sistem de conducere puternic, stivuitoarele cu motor diesel și GPL asigură o capacitate mai mare de manipulare a paleților.

Operatorii de stivuitoare folosesc aceste utilaje pentru a transporta zeci de lăzi de băuturi dintr-o ridicare, pentru a prinde containere încărcate cu pietre de pavaj care cântăresc câteva tone, pentru a muta piese turnate foarte sensibile, pentru a ridica bobine de sârmă pe paleți sau a stivui blocuri de deșeuri presate.

Cele mai solicitante aplicații în aer liber pe căi de rulare prăfuite, suprafețe noroioase sau suprafețe de drum neuniforme oferă un câmp de activitate ideal pentru stivuitoarele robuste Linde. Acest lucru este asigurat de garda la sol de 207 milimetri (Linde H35 și H40) și 250 de milimetri (Linde H45 și H50), un ampatament lung, protecție la impact și roți/anvelope într-o mare varietate de modele.

Spre deosebire de seria anterioară, toate modelele noi de stivuitoare au un centru de încărcare de 600 de milimetri, în versiunea standard. Acest lucru asigură capacități reziduale ridicate atunci când se utilizează accesorii pentru stivuitor.

VEZI ȘI: Linde Motion Detection face manipularea mărfurilor în depozit și mai sigură

Postul operatorului a fost mult îmbunătățit

Postul operatorului este conceput pentru a oferi suport maxim pentru acesta, treapta lată de intrare și mânerele moi asigurând un acces confortabil. În interior, stivuitorul dispune de cea mai recentă generație de scaune și cotiere (Linde Load Control), care a fost deja instalată pe celelalte modele de stivuitoare din familia 12XX.

Linde Material Handling a extins seria de stivuitoare pentru sarcini între 3,5 și 5 tone

Împreună cu volanul ergonomic și pedalele duble, formează o unitate de operare coordonată și, la fel precum catargul și osiile decuplate, este conceput pentru a menține operatorul concentrat pe parcursul unei zile lungi de lucru. Profilele asimetrice ale catargului generației 12XX au fost reproiectate în ceea ce privește vizibilitatea, iar cabina disponibilă opțional cu uși mari de sticlă oferă operatorului un câmp vizual îmbunătățit semnificativ.

În același timp, Linde Material Handling a transferat echipamentul extins de siguranță la seria de modele mai mari. Soluțiile opționale de iluminat includ Linde TruckSpot, VertiLights sau LED Stripes.

Chiar dacă în această clasă de capacitate va exista o alternativă de performanță echivalentă disponibilă în viitor sub forma stivuitoarelor electrice din seria X, care asigură chiar funcționare neutră din punct de vedere climatic, dacă se utilizează „energie verde”, cele mai recente stivuitoare industriale cu motor cu combustie internă pot cel puțin să sporească echilibrul lor energetic prin performanța crescută de manipulare.

Acesta este rezultatul ciclurilor de lucru efectuate ca parte a testului de performanță TOP al companiei, care a fost aprobat de TÜV Nord.

Din aceeași categorie...

Back to top button