Bus

”Linie albastră” de autobuze electrice pentru vizitatorii IAA 2021

Vizitatorii expoziției IAA 2021 din Munchen pot experimenta mobilitatea sustenabilă a viitorului în adevăratul sens al cuvintelor, deoarece mai multe autobuze electrice MAN Lion’s City E și Mercedes-Benz eCitaro vor opera pe așa-zisa ”Linie Albastră”, care conectează centrul expozițional de oraș.

Săptămâna viitoare, IAA se va organiza pentru prima dată la Munchen. Între 7 și 12 septembrie, industria de mobilitate și tehnologie se va întâlni în capitala Bavariei. Dar nu doar locația este nouă, ci întregul concept: obiectivul organizatorilor IAA 2021 este de a oferi vizitatorilor o expoziție, o platformă de mobilitate inteligentă și un forum pentru dialog în același timp.

”Linie albastră” de autobuze electrice pentru vizitatorii IAA 2021

Din acest motiv, evenimentul se va desfășura atât la centrul expozițional, cât și în diverse locații din Munchen, unde vizitatorii pot schimba idei despre conceptele de mobilitate ale viitorului și experimenta tehnologiile inovatoare. Mai multe autobuze electrice MAN și Mercedes vor opera între centrul orașului și centrul expozițional IAA 2021, pe așa-numita ”Linie Albastră”, și va duce pasagerii la diversele destinații într-un mod sigur, confortabil și ecologic.

”Vizitatorii la târg vor experimenta mobilitatea sustenabilă a viitorului cu MAN Lion’s City E. Un talent real când vine vorba de sustenabilitate, autobuzul a reușit o autonomie de peste 550 km în condiții reale, în timpul Efficiency Run din luna mai”, spune Andreas Tostmann, CEO al MAN Truck & Bus.

VEZI ȘI: Michelin a început să vândă anvelopele X Incity EV Z pentru autobuze electrice

Autobuzele electrice vor fi operate de compania de transport public Autobus Oberbayern, care este responsabilă pentru organizarea acestei rute unice.

Toate autobuzele vor beneficia de cele mai bune măsuri de protecție împotriva răspândirii COVID-19. Ele vor fi echipate cu ecrane de protecție pentru șoferi, filtre active foarte eficiente montate în sistemele de climatizare și dispersoare fără contact de dezinfectant la intrări. În plus, compartimentele pasagerilor vor fi curățate și suprafețele de contact dezinfectate la intervale regulate.

”Linie albastră” de autobuze electrice pentru vizitatorii IAA 2021

Din aceeași categorie...

Back to top button