ParcariTop News

Aplicația LKW.APP PRO îți arată în avans gradului de ocupare al unei parcări

Aplicația LKW.APP PRO oferă șoferilor o perspectivă asupra gradului de ocupare al unei parcări de pe rută, înainte de a pleca în cursă.

Aparkado și-a propus să rezolve problema locurilor de parcare pentru camioane lansând aplicația LKW.APP. Recent, start-up-ul din Köln a lansat o extensie la aceasta, denumită LKW.APP PRO.

Disponibilă contra unei subscripții lunare, LKW.APP PRO oferă o perspectivă a gradului de ocupare al unei parcări cu ajutorul funcției „ParkingMonitor”. Mai exact, șoferii de camioane nu numai că pot vizualiza gradul de ocupare al unei parcări în momentul căutării, dar pot vedea și gradului de ocupare al acesteaia cu până la 15 ore în avans.

Pe baza unei procesări extinse a datelor, căutarea unui loc de parcare poate fi planificată, ceea ce reduce timpul de căutare. Pentru a determina cât de ocupate sunt parcările de pe rută, aplicația utilizează date geografice pseudonimizate.

VEZI ȘI: Noul motor D17: Mai multă putere și cuplu pentru Volvo FH16

Informațiile despre gradul de ocupare al parcărilor sunt afișate pe ecran în trei culori distincte (verde, portocaliu și roșu).

Aplicația nu numai că vă permite găsirea unui loc de parcare potrivit, dar servește și ca o legătură între șoferi. Acest lucru implică ghidarea inteligentă a rutei, găsirea și evaluarea parcărilor adecvate pentru camioane, schimbul de informații despre situația din anumite rampe și transmiterea de sfaturi valoroase.

O versiune și pentru companii

În viitor, Aparkado va oferi companiilor de transport acces la extensiile aplicației. Modelul de abonament „LKW.APP BUSINESS”, care va apărea în primăvară, creează oportunitatea de a dota propriii șoferi cu „ParkingMonitor” într-un mod simplificat.

Aplicația LKW.APP are deja peste 22.000 de descărcări din peste 50 de țări și a crescut recent numărul de locuri de parcare cu indicator de ocupare la peste 14.000. Aceasta poate fi descărcată atât în App Store, cât și Google Play.

Din aceeași categorie...

Back to top button