ParcariȘtiri

LogPay a preluat platforma de rezervări Truck Parking Europe

LogPay, furnizorul de carduri de carburant și servicii de plată a taxelor de drum al Volkswagen Financial Services, a preluat platforma de rezervări Truck Parking Europe.

LogPay a preluat Truck Parking Europe, platforma unde șoferii, managerii de flote și dispecerii companiilor de transport și logistică pot să rezerve și să plătească unul dintre cele aproximativ 37.000 de locuri de parcare pentru camioane aflate drumurile din Europa, inclusiv în cele 96 de parcări speciale incluse în platformă.

LogPay a preluat platforma de rezervări Truck Parking Europe

Prin această platformă nu doar camionul și încărcătura sunt în siguranță, ci și șoferul. În plus acesta ajunge mult mai rapid într-un loc unde-și poate efectua pauzele de repaus și odihnă, fără să piardă timp prețios în căutarea unui loc sigur de parcare.

În aplicația Truck Parking Europe se pot căuata locuri de parcare care să ofere și anumite servicii precum supraveghere video, seif-uri de depozitare valori sau alte faclități pentru șoferi.

Prin achizția platformei Truck Parking Europe, LogPay își dezvoltă serviciile oferite pe segmentul de camioane și mobilitate.

În oferta actuală, LogPay pune la dispozția companiilor de transport carduri de combustibil într-o rețea de benzinării aflată pe cele mai importante rute de transport din întreaga Europă. În plus, companiile au acces la sistemul EETS de plată a taxelo de drum, companiile putând utiliza astfel rețeaua de autostrăzi din 19 țări, plătind ușor toate taxele de drum.

VEZI ȘI: Noile restricții impuse în Austria nu afectează șoferii de camion

LogPay și-a propus să ofere soluții complete de mobilitate pe segmentul transportului rutier de mărfiro și integrarea Truck Parking Europe este un pas normal în această direcție.

Compania LogPay Transport Services GmbH face parte din grupul Volkswagen Financial Services AG și oferă servicii precum plata taxelor de drum, carduri de combustibil și soluții de alimentare pentru vehicule electrice.

Cu cardurile de combustibil șoferii pot alimenta în peste 45.000 de benzinării din Europa, iar utilizatorii de vehicule electrice pot beneficia de 130.000 de puncte de încărcare din 9 țări europene.

De asemenea, se poate utiliza rețeaua de drumuri, pe care se circulă plătind taxe, din 19 țări europene.

Din aceeași categorie...

Back to top button