BusȘtiri

De la Setra S 10 la Setra S 517 HDH

Cel mai prostigios producator de autocare din lume a livrat operatorului Midia Tours din Munich al 24-lea autocar in cadrul unei ceremonii desfasurate la Centrului pentru Clienti Setra din Neu-Ulm.

Exclusivistul model Setra TopClass S 517 HDH s-a alaturat flotei actuale de autocare Setra cu traditie din cadrul Midia Tours. Fondator al companiei si senior partner, Athanasios Liontos (82), care a calatorit special pentru a i se inmana cheile noului autocar, a inceput afacerea in urma cu 53 de ani in Grecia cu un model Setra S 10.

Cand a vazut modelul S 10 vopsit in culorile albastru si alb, denumit „Draga Augustin” („Der liebe Augustin”), in spatiul dedicat livrarilor din cadrul Centrului pentru Clienti Setra, acesta a fost coplesit de amintiri.

De la Setra S 10 la Setra S 517 HDH
[pullquote align=”full” cite=”Athanasios Liontos” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Cu un astfel de Setra S 10 am inceput afacerea. Face inca parte din companie, acesta efectuand transport in Levadia apropiere de Atena. Ma uit dupa acest vehicul si-l pretuiesc ca pe o amintire de cand am inceput afacerea.[/pullquote]

Intre timp, fiul sau Kostas Liontos a preluat conducerea Midia Tours din Munchen. Operatorul de autocare ofera transport pe distante lungi si tururi circulare in intreaga Europa. In prezent, compania are o flota de 18 autocare in Munchen, modele precum GT-HD, HDH si DT.

Sase autocare sunt detasate in Grecia. In viitorul nu foarte indepartat al 25-lea autocar din flota va fi un ComfortClass 500 ce va inlocui modelul actual S 315 GT-HD prevazut cu lift pentru persoane cu dizabilitati. Acest nou autocar va fi echipat pentru a corespunde tuturor standardelor de confort si accesabilitate, acesta fiind prevazut inclusiv cu lift pentru persoanele cu dizabilitati.

Modelul livrat, un Setra HDH S 517 cu acoperis panoramic din sticla TOPSKY, este una dintre cele trei autocare Topclass 500 pe care compania le-a introdus in serviciu in 2015.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button