Lubexpert aduce în România primul simulator McLaren de Formula 1

Lubexpert aduce în România primul simulator McLaren de Formula 1

Lubexpert România va fi prezent cu stand în cadrul Autonet Mobility Show – cel mai important eveniment de piese de schimb, accesorii auto și echipamente de service, din industria românească de profil, unde va aduce în premieră pentru România un simulator McLaren de Formula 1.

Pentru a oferi o atmosferă inedită în cadrul acestui eveniment, importatorul şi distribuitorul oficial al produselor Mobil, aduce pentru prima oară în România un simulator de Formula 1 McLaren. Acesta este proiectat pentru a arăta întocmai ca şi jumătatea din faţă a unui monopost de Formula 1 McLaren, ce are montat un monitor în faţa pilotului.

Simulatorul permite utilizatorului să ia parte la o cursă virtuală pe oricare din circuitele de Formula 1 Grand Prix, fiecare cursă având o durată de 4-6 minute şi oferind o experienţă de pilotaj deosebită. Simulatoarele McLaren au fost utilizate şi de către piloţii echipei McLaren atât pentru recunoaşterea circuitelor dar şi pentru testarea şi antrenarea abilităţilor de reacţie. Doritorii se pot înscrie şi la un concurs al cărui premiu este un bilet la o cursă de Formula 1.

Lubexpert aduce în România primul simulator McLaren de Formula 1

VEZI ȘI: Danemarca prelungește controalele la frontiere

De asemenea, în cadrul prezenţei sale la Autonet Mobiliy Show, Lubexpert România va organiza concursuri cu premii atractive şi momente artistice inedite. Partenerii Lubexpert România şi utilizatorii lubrifianţilor Mobil vor avea ocazia să discute direct cu reprezentanţii ExxonMobil prezenţi la eveniment.

Autonet Mobility Show 2016 se va desfășura în perioada 6-7 mai 2016 pe stadionul Arena Cluj din Cluj-Napoca, evenimentul anunțându-se unul de amploare, având peste 100 de expozanţi care vor reprezenta mărci de top ale industriei.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker