Lubexpert România te trimite la fabrica Porsche din Leipzig

Începând cu luna august, produsele din gamele Mobil 1 si Mobil Delvac 1 (dedicată autovehiculelor comerciale), comercializate de importatorul și distribuitorul autorizat Lubexpert România, au o etichetă promoțională conținând un cod unic. Lubexpert România vă invită să participați la promoție achiziționând produsele cu eticheta promoțională sau, în cazul în care efectuați schimbul de ulei în cadrul unui service auto să solicitați eticheta corespunzătoare. Introduceți codul promoțional accesând formularul de promoție și bucurați-vă de avantaje!

Toate codurile sunt câștigătoarele unui premiu online instant și intră în tragerea la sorți din 16 Decembrie, când vor fi extrase următoarele premii:

Lubexpert România te trimite la fabrica Porsche din Leipzig

1. Marele premiu constând într-o vizita la fabrica Porsche din Leipzig. Detalii despre acest premiu regasiti aici!

2. 30 de carduri de combustibil

3. 20 de vouchere de schimb ulei + verificarea masinii, utilizabile în oricare service din rețelele AUTOMEISTER sau Auto Check Service

4. 60 produse speciale marca Mobil

5. Premii online instant

ATENȚIE! Doar produsele Mobil 1 și Mobil Delvac 1 achiziționate de la Lubexpert România vor avea eticheta promoțională! Întrebați în magazine sau service-uri auto dacă produsele pe care le doriți să le achiziționați au etichetă promoțională!

Aflati toate detaliile promotiei descarcand regulamentul oficial al campaniei.

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Follow #infotrucker