InfoTechLubrifiantiȘtiri

Lukoil Lubricants lansează uleiurile dedicate motoarelor alimentate cu GPL

Lukoil Lubricants East Europe anunţă lansarea în România noi produse pentru motoarele cu GPL – Lukoil Luxe LPG 10W-40, Lukoil Luxe LPG 15W-40, Lukoil Super LPG 10W-40 şi Lukoil Super LPG 15W-40. Aceste uleiuri sunt special concepute pentru a fi utilizate în motoarele pe benzină convertite să funcţioneze cu un sistem bi-carburant benzină/GPL în motoarele alimentate cu GPL.

Lukoil Lubricants East Europe ia în considerare mediul social şi economic, ceea ce înseamnă adaptarea capacităţilor de producţie la cererea pieţei, sub cele mai înalte standarde de calitate.

Lukoil Lubricants lansează uleiurile dedicate motoarelor alimentate cu GPL

„Acordăm o atenţie sporită tendinţelor care se manifestă pe piaţa auto din România, unde am sesizat creşterea de la an la an a numărului de autoturisme care folosesc sistemul de alimentare bi-carburant benzină/GPL (autogaz)”, a declarat Felix Dragu, director general al Lukoil Lubricants East Europe.

Lansarea noilor produse vine în urma investiţiei de către Lukoil a aproximativ 6 milioane de dolari pentru modernizarea instalaţiei de amestecare a lubrifianţilor deţinută de companie în Ploieşti, ceea ce face ca Lukoil Lubricants East Europe să opereze în prezent una dintre cele mai moderne instalaţii modulare de producere a lubrifianţilor din Europa. Lubrifianţii Lukoil GPL au fost creaţi şi adaptaţi pentru pieţele din Europa de Est împreună cu Infineum, companie britanică lider mondial în formularea, producerea şi comercializarea aditivilor pentru industria producătoare de lubrifianţi.

Performanţele tehnice ale lubrifianţilor Lukoil GPL asigură protecţie atât pentru catalizator, cât şi pentru motor, formând o peliculă de protecţie pe piesele supuse unei uzuri ridicate cauzate de temperaturile ridicate din camera de ardere a motorului.

Din aceeași categorie...

Back to top button