Știri

Luna decembrie în format Krone XXL

În acest an, la sediul Krone din Werlte, a fost lansat unul din cele mai mari calendare din Germania. După remarcabila reacție de anul trecut venită din partea fanilor, constructorul german de remorci și semiremorci, Fahrzeugwerk Krone, s-a folosit de 24 de containere pentru a construi în acest an un calendar XXL al lunii decembrie. Cele 24 de containere au fost stivuite pe 4 rânduri pentru a forma un spațiu de 15 metri lățime și 11 metri înălțime. În fiecare weekend, începând cu 1 decembrie și până pe 24 decembrie, se va deschide ușa câte unui container în care se află surprize. „Este întotdeauna vorba despre o donație pentru o acțiune de caritate. Donațiile nu sunt făcute numai de către Krone, ci și de către parteneri și furnizori ai noștri. Suntem încântați că 13 parteneri Krone au fost de acord, în mod spontan, să ia parte la această acțiune”, a declarat Tobias Eichberg, Krone Marketing Manager.

În spatele ușii cu numărul 1, deschisă pe 1 decembrie, ziua în care a fost inaugurat si calendarul, au fost trei surprize. În cadrul concursului pot participa copii de până în 14 ani. La link-ul: www.krone-trailer.com/christmas-2014/ tinerii fani se pot înregistra și apoi speranța că vor câștiga conținutul unui container. Calendarul Krone XXL a fost „deschis” oficial pe 1 decembrie. În România, unicul importator al constructorul german Krone este CTE Trailers.

Luna decembrie în format Krone XXL

Toti fanii Crăciun sunt invitați
Premiile pot fi câștiga inclusiv de adulți. Printre altele, Krone va organiza tombole constând în premii de la Krone Shop pentru toți participanții care răspund corect la întrebarea de Crăciun de pe site-ul Krone. Câștigătorii vor fi anunțați în fiecare luni pe site-ul Krone www.krone-trailer.com/christmas-2014/.

Din aceeași categorie...

Back to top button