Logistica

Maersk și IB Cargo se extind în CTPark Bucharest West

CTP extinde parteneriatul din România cu furnizorii de servicii logistice personalizate Maersk și IB Cargo la o suprafață totală de circa 100.000 mp în CTPark Bucharest West.

Maersk și IB Cargo operează în CTPark Bucharest West centrul de distribuție regional pentru unul dintre cei mai mari retaileri de mobilier din lume, produsele companiei fiind livrate de aici către magazine din sud-estul Europei și estul Mediteranei.

Maersk și IB Cargo se extind în CTPark Bucharest West

Maersk a debutat pe piața din România în 2021, odată cu centrul de distribuție din parcul industrial CTPark Bucharest West (A1, km 23), în parteneriat cu IB Cargo. Odată cu dezvoltarea afacerii, suprafața închiriată în CTPark Bucharest West a crescut cu peste 30%, ajungând la un total de aproximativ 100.000 mp în Q1 2023.

În același timp, CTPark Bucharest West, planificat să devină cel mai mare parc industrial din Europa, a continuat să se dezvolte. În mai puțin de doi ani, suprafața construită a crescut cu peste 100.000 mp, la  770.000 de mp, iar alți 160.000 mp sunt în construcție. CTPark Bucharest West se apropie astfel de pragul de un milion de mp, consolidându-și poziția de cel mai mare parc industrial din România.

VEZI ȘI: 2022, cel mai bun an din istoria Raben Group în România

”Creștem odată cu clienții noștri, iar extinderea unor parteneri precum Maersk și IB Cargo, care își dezvoltă operațiunile alături de noi, demonstrează că putem răspunde nu doar nevoilor de instalare, ci și celor de creștere ulterioară”, spune Ana Dumitrache, Managing Director CTP România.

”Suntem foarte mândri de acest proiect și mai ales de modul în care a evoluat și a crescut în ultimii doi ani, în linie cu strategia noastră de dezvoltare și cu dorințele noastre de a crește gradul de acoperire pe care-l avem în Sud-Estul Europei. Faptul că împărtășim aceleași valori cu partenerii noștri și prețuim transparența în business a contribuit, de asemenea, la extinderile succesive din CTPark Bucharest West, capacitatea totală ajungând la 102.000 mp”, afirmă Eusebiu Dumitrescu, Site Manager Maersk România.

Din aceeași categorie...

Back to top button