Știri

Magirus va livra autospeciale departamentelor de pompieri din Austria

Magirus Lohr, divizia austriacă a producătorului internațional de vehicule speciale de luptă împotriva incendiilor, Magirus, a câștigat licitația publică pentru furnizare de vehicule grele și ușoare pentru detașamentele de pompieri din Austria.

Magirus, producătorul de vehicule speciale de luptă împotriva incendiilor, parte a grupului CNH Industrial, a câștigat o importantă licitație organizată de Agenția Fedeală de Achiziți (BBG). Conform deciziei, Magirus Lohr, divizia austriacă a mărcii din Ulm, va furniza pentru următorii 3 ani tuturor departamentelor de pompieri din Austria, vehicule de luptă împotriva incendiilor de până la 7.5 tone și pentru următorii 5 ani vehicule de pompieri de până la 16 tone respectiv peste 26 tone.

Fiabilitate, costuri atractive de achiziție și înalta calitate a componentelor au fost principalele criterii care au contribuit la câștigarea lictații de către Magirus Lohr. Această victorie le asigură celor de la Magirus Lohr un volum de până la 150 de milioane de euro în urmatorii cinci ani.

Magirus va livra autospeciale departamentelor de pompieri din Austria

Licitația BBG stabilește prețurile pentru vehiculele standard definite, dându-i șansa fiecărei comunități austriece de a achiziționa vehicule speciale de luptă împotriva incendiilor prin instrumentul online BBG, care este folosit de peste 80% din comunitățile din Austria.

Echipamentul din fiecare vehicul de stingere a incendiilor furnizat sub licitație a fost coordonat împreună cu Departamentul de Stat al Pompierilor din Austria, care este compus din brigăzi profesionale și pompieri voluntari. În timp ce comenzile vehiculelor trebuie să treacă prin sistemul online al BBG, departamentele de pompieri pot personaliza și adapta echipamentele alese propriilor cerințe.

Aflat în prima linie a tehnologiei de stingere a incendiilor, Magirus oferă o gamă largă de mașini de pompieri de ultimă generație, scări, vehicule și echipamente de salvare precum și echipamente de pompare.

În 2014, Magirus a aniversat 150 de ani de la inființare la sediul din Ulm (Germania) unde se află și centrul de excelență în stingerea incendiilor.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button