ȘtiriSustenabilitate

Mahindra și REE Automotive vor dezvolta vehicule comerciale electrice

Mahindra & Mahindra, parte a grupului Mahindra, și REE Automotive au semnat un memorandum pentru dezvoltarea și fabricarea unor modele de vehicule comerciale electrice pentru piețele globale.

O astfel de colaborare strategică ar urma să valorifice și mai mult tehnologiile dezvoltate până acum de REE Automotive și a modulului special dezvoltat de aceștia. Sistemul celor de la REE Automotive integrează în aripa roții grupul propulsor, suspensia și componente de direcție.

Mahindra și REE Automotive vor dezvolta vehicule comerciale electrice

Parteneriatul va sprijini nevoia globală a clienților REE de 200.000 – 250.000 de vehicule comerciale electrice pe parcursul câtorva ani, inclusiv volumele potențiale interne și internaționale ale Mahindra. Producția va fi extinsă pe măsură pentru a susține un volum suplimentar pe piața globală, precum și pe cea indiană.

„Colaborarea noastră cu REE are potențialul de a aduce o abordare specială pentru o nouă eră a vehiculelor care valorifică punctele noastre forte”, a declarat Rajesh Jejurikar, director executiv Mahindra.

Arhitectura REE va spori capacitățile Mahindra în sectorul vehiculelor electrice. REE va valorifica prezența globală a Mahindra și capacitatea sa unică de flexibilitate a volumului, precum și expertiza sa în inginerie și dezvoltare de produse.

VEZI ȘI: Tot mai mulți șoferi de camion din țări non-UE primesc permise de muncă în Uniunea Europeană

„Suntem încântați să colaborăm cu Mahindra pentru a explora sinergii care ne vor permite să răspundem nevoilor clienților noștri pe baza amprentei și capacităților lui Mahindra. Structura unică a costurilor, capacitățile de proiectare și inginerie ale Mahindra și flexibilitatea volumului vor fi cheia abilității noastre de a aborda majoritatea pieței EV comerciale atât cu vehicule cu volum mare, cât și cu vehicule mai specifice pentru misiuni ”, a declarat Daniel Barel, co-fondator și director executiv REE.

Din aceeași categorie...

Back to top button