Parcari

Mai multe locuri de parcare pentru camioane în Cehia

Șoferii care tranzitează Cehia au la dispoziție mai multe locuri de parcare pentru camioane. Spațiul de odihnă de la Šlovice este unul complet nou, în timp ce parcarea de lângă Rajhrad a fost renovată.

Un spațiu de odihnă de mare capacitate este acum operațional la Šlovice, lângă benzinăria de la km 83 al autostrăzii D5. 72 de locuri de parcare pentru camioane au fost adăugate pe ambele părți ale autostrăzii din Cehia, ducând numărul total la 135. În schimb, numărul de locuri de parcare pentru autoturisme a fost redus.

Mai multe locuri de parcare pentru camioane în Cehia

Un sistem telematic va fi instalat pentru a monitoriza starea de ocupare, inclusiv pentru ghidarea șoferilor către locurile de parcare libere. Astfel, șoferii vor putea ști încă de la intrare câte locuri goale există și unde sunt ele situate cu exactitate.

Parcarea de la Šlovice poate fi găsită la coordonatele GPS: 49,6781475N, 13,3295697E.

VEZI ȘI: Germania, Cehia și Tirol (Austria) solicită test COVID negativ șoferilor de camion

De asemenea, șoferii pot folosi din nou spațiul de odihnă de pe D52, de la Rajhrad, în direcția dinspre Brno. Locurile de parcare de pe ambele părți ale autostrăzii au fost renovate. Au fost adăugate două mese cu bănci, dar și alte bănci și coșuri de gunoi suplimentare.

Spațiul din dreapta (direcția dinspre Brno) poate găzdui 18 camioane și 1 autobuz. Spațiul din stânga poate găzdui 23 de camioane și 1 autobuz.

Parcarea de la Rajhrad poate fi găsită la coordonatele GPS: 49,6781475N, 16,5906089E.

Din aceeași categorie...

Back to top button