ParcariȘtiri

Mai multe locuri de parcare pentru camioane în Danemarca

Danemarca are un program pentru noi locuri de parcare pentru camioane, iar parcarea Øster Løgum Vest dintre Haderslev și Aabenraa este prima în care lucrările s-au încheiat.

Conform Direcției Rutiere din Danemarca, Øster Løgum Vest dispune acum de 17 locuri suplimentare pentru camioane, fiind prima parcare revizuită în cadrul noului program național.

Mai multe locuri de parcare pentru camioane în Danemarca

Programul ”Infrastructure Plan 2035” are un buget de 65 de milioane de coroane (aproximativ 8,74 milioane de euro) pentru a extinde 9 spații de odihnă pentru camioane.

Noile locuri sunt localizate într-o extensie a parcării deja existente. Extensia dispune de iluminare, coșuri de gunoi, bariere fonice realizate din specii autohtone de plante și un nou bazin de scurgere pentru apa pluvială.

VEZI ȘI: Pas înainte pentru proiectul parcării gigant de camioane din Horsens

Pentru fiecare arbore sau altă plantă care au trebuit să fie tăiate pentru extindere, se va planta un număr corespunzător în alte zone deținute de Direcția Rutieră Daneză.

Până anul viitor, șoferii de camion se pot aștepta la noi locuri de parcare în alte patru zone de odihnă din Jutland, două în Funen și două în Zealand. Direcția Rutieră Daneză, care este responsabilă de lucrări, estimează că toate acestea vor fi finalizate în primăvara lui 2023.

Din aceeași categorie...

Back to top button