Mai multe modele Mercedes-Benz AMG distruse într-un accident în Germania

Mai multe modele Mercedes-Benz AMG distruse într-un accident în Germania
Mai multe modele Mercedes-Benz AMG au fost distruse complet într-un accident rutier produs pe 3 ianuarie 2020, pe autostrada A 29 din Germania.

Un accident între două camioane, petrecut vineri după-amiază pe A 29 pe direcția de mers spre Bremen, a creat ambuteiaje de peste 10 kilometri și pagube ce depășesc câteva sute de mii de euro.

Mai multe modele Mercedes-Benz AMG distruse într-un accident în Germania

Șoferul unui camion Hegelmann îmatriculat în Lituania, care transporta mai multe modele Mercedes-Benz AMG, a lovit un alt camion oprit pe banda de urgență. Accidentul s-a petrecut imediat după ieșirea spre Wardenburg, camionul oprit având atașată o remorcă frigorifică.

VEZI ȘI: Rusul Anton Shibalov a câștigat prima etapă a Dakar Rally 2020

Șoferul camionului înmatriculat în Lituania a lovit cu partea laterală camionul oprit pe banda de urgență și a distrus complet remorca frigorifică, dar și o parte dintre mașinile pe care le transporta. Raportul poliției arată că șoferul transportorului auto s-a oprit doar după 150 de metri din momentul impactului.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, dar paguba se ridică la câteva sute de mii de euro.

Poliția din Ahlhorn a ajuns imediat la locul incidentului, iar traficul s-a desfășurat cu greatate până vineri în jurul orei 22:00.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.