SuprastructuriTop News

Mai multe posibilități de control pentru cârligele hidraulice Palfinger

Cârligele hidraulice Palfinger pot fi deja controlate de la un dispozitiv extern, precum o macara, prin intermediul interfeței de control PAD.

De acum, interfața de control PAD dispune acum de noi funcții pentru o mai bună integrare, utilizare și eficientă. Acest lucru permite ajustarea poziției echipamentului cu toată logica de siguranță inclusă, fără ca operatorul să abandoneze activitatea de încărcare sau descărcare pentru a reveni în cabină de unde să manipuleze brațul.

Mai multe posibilități de control pentru cârligele hidraulice Palfinger

Soluția este protejată într-o carcasă rezistentă la apă, gata de conectare. Astfel, carosierul nu mai trebuie să găsească o soluție artizanală pentru a o proteja, economisindu-se timp de montare și de dezvoltare, precum și bani.

Pentru a limita numărul de dispozitive necesare pentru a controla cârligele hidraulice, sunt acum disponibile două secvențe automate. Fiecare mișcare completă de basculare sau glisare înainte/înapoi, inclusiv procedurile de siguranță, pot fi realizate prin dispozitivul lor dedicat. Integrarea pe un dispozitiv extern este mai ușoară, deoarece necesită mai puține comutatoare și mai puțin timp de montare. Ambele secvențe sunt adăugate mai eficient pe un controler existent.

Utilizarea eficientă

Configurația dispozitivului și noua programare a interfeței PAD permite atât controlul radio al cârligului hidraulic, cât și un control extern secundar pentru o flexibilitate maximă pentru utilizator. Macaraua Epsilon are acum o comandă fixă dedicată pentru cârligul hidraulic din postul de comandă exterior, care oferă versatilitate și confort pentru operatori. Aceștia nu mai trebuie să poarte radiocomanda cu ei pe scaun și pot utiliza telecomanda dedicată, accesând în același timp funcțiile utile ale cârligului hidraulic.

Interfața controlerului PAD este eficientă în cazul unei combinații macara – cârlig hidraulic. Operatorii caută întotdeauna mai mult confort și ușurință în mișcările zilnice ale macaralei pentru a fi cât mai eficienți posibil.

VEZI ȘI: IQ.1388 HiPro, cea mai mare macara de încărcare din gama Hiab

Ambele mișcări sunt acum disponibile în secvență automată pentru a evita orice altă manipulare a comutatoarelor.

Pentru aplicații de asflat și reciclare

Desigur, există și alte situații în care poate fi utilă mișcarea containerului pentru a ușura munca operatorului, fără a pierde timp pentru a se întoarce în cabină pentru a muta brațul.

De exemplu, la aplicația pe asfalt. În acest caz, operațiunea de basculare poate fi efectuată de la distanță pentru un control convenabil și sigur, pentru persoanele care stau în spatele echipamentului. O altă aplicație este cea de reciclare. Brațul cârligului hidraulic este acționat de sistemul de control extern în funcție de secvența cerută de brațul de ridicare robotizat.

Din aceeași categorie...

Back to top button