Trailer

Manfreight face transport cu temperatură controlată cu zero emisii în Marea Britanie

Schmitz Cargobull a livrat furnizorului de logistică Manfreight prima semiremorcă frigorifică electrică S.KOe COOL din Marea Britanie.

Manfreight face transport cu zero emisii de produse alimentare și farmaceutice în Irlanda și în Marea Britanie cu un ansamblu complet electric format dintr-un autotractor electric Volvo FM și prima semiremorcă frigorifică electrică Schmitz Cargobull S.KOe COOL livrată în Marea Britanie.

„Introducerea modelului S.KOe COOL reprezintă o etapă importantă pentru noi. Împreună cu autotractorul Volvo FM Electric, putem oferi acum clienților noștri o combinație de transport complet electrică. Acesta este un semn clar că luăm foarte în serios obiectivul nostru ambițios de a ne desfășura operațiunile cu emisii zero până în 2045”, spune Chris Slowey, director general la Manfreight.

Semiremorca frigorifică electrică S.KOe COOL este echipată cu agregat de frig 100% electric, baterie de înaltă capacitate și o axă electrificată cu funcție de recuperare a energiei.

VEZI ȘI: Prelată sau ”frig”? Se poate și ambele

Agregatul de frig electric S.CU ep85 este proiectat pentru răcirea și încălzirea cu zero emisii a încărcăturii și oferă o putere de răcire de până la 15.800 de wați și o putere de încălzire de 10.500 de wați. Bateriile semiremorcii înlocuiesc rezervorul de motorină și oferă în continuare posibilitatea de a instala o cutie de paleți suplimentară cu spațiu pentru 36 de paleți.

Mainfreight a recepționat prima semiremorcă frigorifică electrică din Marea Britanie

Axa electrificată a semiremorcii recuperează, printre altele, energia în timpul proceselor de frânare și, astfel, prelungește durata de funcționare a agregatului de frig sau reduce timpul de reîncărcare a bateriei atunci când este încărcată de la rețea.

De la sediul său central din Craigavon și din locațiile sale situate strategic în Marea Britanie și Irlanda, Manfreight aprovizionează comercianții cu amănuntul cu produse alimentare în vrac, refrigerate și congelate.

Deoarece ansamblul este extrem de silențios, Manfreight poate face livrări și în zonele urbane atât la primele ore ale dimineții, cât și seara târziu.

Din aceeași categorie...

Back to top button