Logistica

Mainfreight România a deschis un nou depozit la Ploiești

Mainfreight România anunță extinderea suprafeței de depozitare de la Ploiești cu alți 10.000 mp, suprafața totală ajungând la 30.000 mp.

Noua extindere a depozitului oferă o gamă largă de servicii: pe lângă procesele de stocare și pregătire a comenzilor de cea mai bună calitate, se desfășoară diverse activități cu valoare adăugată.

Facilitatea este certificată BREEAM, dovedind astfel promisiunea noastră față de sustenabilitate și practici ecologice. Această dezvoltare stabilește un nou standard pentru operațiunile noastre, asigurându-ne continuarea prestării serviciilor excepționale, minimizând în același timp impactul asupra mediului.

În timpul evenimentului, Directorul General al Mainfreight România, Emil Ion, a primit o Diplomă de Excelență din partea Președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Județului Prahova.

VEZI ȘI: Routier European Transport a lansat primul tren din terminalul Oradea

Depozitul Mainfreight din Ploiești oferă o gamă cuprinzătoare de servicii, inclusiv:

  • Depozitare și Stocare: soluții de stocare sigure și eficiente, cu facilități de ultimă generație;
  • Servicii cu Valoare Adăugată: opțiuni de personalizare, cum ar fi etichetarea, ambalarea și asamblarea pentru a îmbunătăți pregătirea produselor;
  • Transport Domestic și Internațional: servicii de transport fiabile și la timp, care conectează România cu piața globală;
  • Servicii Vamale: expertiză în gestionarea procedurilor vamale pentru a asigura comerțul internațional;
  • Soluții pentru Lanțul de Aprovizionare: servicii logistice end-to-end care simplifică operațiunile și îmbunătățesc eficiența lanțului de aprovizionare.

Din aceeași categorie...

Back to top button