MAN a câștigat contractul de modernizare al camioanelor armatei Marii Britanii

MAN a câștigat contractul de modernizarea al camioanelor armatei Marii Britanii
Bavarezii de la MAN au câștigat contractul de modernizare al camioanelor armatei Marii Britanii în valoare de 53 de milioane de lire sterline.

MAN Truck and Bus UK a încheiat un contract în valoare de 53 de milioane de lire sterline cu Ministerul Apărării Marii Britanii, care presupune modernizarea mai multor camioane de transport aflate în dotarea armatei.

MAN a câștigat contractul de modernizare al camioanelor armatei Marii Britanii

Contractul presupune livrarea unui total de 382 de kituri retrofit ale sistemul îmbunătățit de încarcare al containerelor (EPLS Mk 3), ce vor fi montate pe camioanele din seria HX aflate în uzul Forțelor Armate ale Majestății Sale.

În perioada 2005 – 2013, armata britanică a achiziționat mai mult de 7.500 de camioane din seria HX pentru transport logistic, care s-au dovedit a fi extrem de eficiente.

Pentru livrarea și finalizarea acestui contract cu dată scadentă sfârșitul lunii ianuarie 2021, filiala MAN din Marea Britanie lucrează cu un partener strategic, Rheinmetall MAN Military Vehicles Austria (RMMV Ö), care furnizează soluțiile tehnice, precum și sistemul EPLS Mk 3.

Sistemul de încărcare cu cârlig al containerelor este produs de HIAB, liderul din acest domeniu, care au mai cooperat cu Rheinmetall în multe proiecte internaționale similare din Australia, Norvegia, Suedia și Noua Zeelandă.

VEZI ȘI: Cât de important este să ai un contract de asigurare CARGO?

Programul este un exemplu convingător al parteneriatului strâns dintre MAN/RMMV și clienții lor, care cuprinde servicii de modernizare pe tot parcursul ciclului de viață al produsului.

Vă reamintim că la mijlocul acestui an, MHS Truck & Bus a devenit importator exclusiv şi partener de service al vehiculelor militare MAN Rheinmetall în România.

Follow #infotrucker