MAN a devenit partener al echipei de rugby Timișoara Saracens

MAN a devenit partener al echipei de rugby Timișoara Saracens
MHS Truck & Bus Group confirmă statutul său de susținător al sportului de echipă național, devenind partener oficial al campioanei naționale de rugby, Timişoara Saracens.

Demarat la sfârşitul anului trecut, parteneriatul dintre echipa de rugby Timişoara Saracens și MHS Truck & Bus Group a fost finalizat în această primăvară, acesta fiind anunțat înaintea primei manșe a barajului cu Heidelberger Ruderklub din cadrul Continental Shield 2017/18, câștigată de timișoreni cu 26-20.

MAN a devenit partener al echipei de rugby Timișoara Saracens

Importatorul oficial al mărcii MAN în România și-a început activitatea în urmă cu 11 ani, clasându-se în prezent pe unul dintre primele locuri în topul vânzătorilor de camioane naționali.

În mod similar, echipa de rugby Timişoara Saracens, cvadruplă campioană a României, a pornit la drum în urmă cu 8 ani, crezând cu pasiune în forţa şi abilităţile echipei multinaţionale, formate în capitala Banatului, de a atinge vârful performanţei.

“Înalta performanţă în sport, ca de altfel în orice alt domeniu, nu se poate atinge fără susţinere, fără muncă în echipă. Ne bucură şi ne onorează alegerea MHS Truck & Bus Group de a se alătura în sprijinul iniţiativei noastre de revitalizare şi dezvoltare în România a acestui sport de echipă în care nu contează pe cine avem în faţă, contează cine ne este alături”, a spus Dan Dinu, membru asociat Timişoara Saracens Rugby Club.

MAN a devenit partener al echipei de rugby Timișoara Saracens

Astăzi, în vitrină clubului Timișoara Saracens se regăsesc trofeele Campionatului Naţional de rugby profesionist Superliga cucerite în 2012, 2013, 2015 şi 2017, cele patru Cupe ale României (2011, 2014, 2015, 2016) şi Cupa Regelui din ediţia aniversară 2015.

VEZI ȘI: Numărul de decese rutiere la nivel UE a scăzut în 2017 cu doar 2%

Visul de a fi campioni a devenit realitate, dar mai mult, Timişoara Saracens se află astăzi în al treilea sezon consecutiv de reprezentare a României în competiţiile europene inter-cluburi şi continuă să fie un punct de referinţă al rugby-ului românesc din era profesionistă.

Iar pentru că leii au mai multă putere atunci când îşi unesc forţele pentru a-şi atinge ţinta, MHS Truck & Bus Group a găsit în “Leii Banatului” aceeaşi mentalitate inovatoare de campion, ce stă la baza istoriei de dezvoltare şi performanţă a companiei şi a decis să li se alăture în călătoria lor spre succes, devenind unul dintre sponsorii şi partenerii echipei.

“Suntem onoraţi şi mândri deopotrivă să punem bazele parteneriatului cu echipa de rugby Timişoara Saracens. Susţinem performaţa şi ne bucurăm că am devenit partener în călătoria lor spre cât mai multe victorii, călătorie în care cu siguranţă vor continua să scrie istorie” a declarat George Dorobanţu, Group CEO – MHS Group şi Automobile Bavaria.

MAN a devenit partener al echipei de rugby Timișoara Saracens

Jucătorii Timișoara Saracens aplaudați de adversarii lor de la Heidelberger Ruderklub la finalul meciului din Continental Shield

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.