ȘtiriUtilitare ușoare

MAN aduce la Bauma 2019 două van-uri TGE cu funcții speciale

MAN va aduce la Bauma 2019 două van-uri TGE cu funcții speciale, unul cu suprastructură basculabilă, iar celălalt special echipat pentru însoțire transporturi speciale.


Al doilea dintre acestea vine cu un panou de afișaj special conceput. Panoul poate afișa diverse mesaje sau semne în momentul în care van-ul bavarez însoțește un convoi excepțional. De asemenea, la interior au fost instalate toate dotările necesare pentru însoțirea unui astfel de comvoi.

MAN aduce la Bauma 2019 două van-uri TGE cu funcții speciale

Cel de-al doilea vehicul special are la bază versiunea de 5.5 tone a luI TGE în varianta TGE 6.180.

VEZI ȘI: Un consorțiu austriac a dezvoltat un van electric cu autonomie de 200 de kilometri

Pentru prima dată în cadrul unui astfel de eveniment, MAN va fi capabil să expună toată gama de modele TGE. Bavarezii vor prezenta toat eversiunile începând de la 3 tone până la 5.5 tone.

MAN TGE a fost conceput pentru a putea fi utilizat indiferent de domeniul de activitate, iar nemții vin cu o mulțime de versiuni de cabină, cu o gamă bogată de variante de șasiu și cu o motorizare pe măsură.

Clienții au la dispoziție motorul diesel de 2.0 litri în versiuni de 101 CP, 120 CP, 128 CP și 175 CP. De asemenea, în funcție de necesități, clienții vor putea comandat un TGE cu roți motrice față, cu propulsie sau cu tracțiune integrală.

MAN aduce la Bauma 2019 două van-uri TGE cu funcții speciale

Germanii spun că noul TGE vine cu un cost total de operare (TCO) scăzut, grație consumului redus de carburant, respectiv a costurilor scăzute de întreținere și reparații.

Diverse noi caracteristici de siguranță și confort protejează pasagerii și sprijină șoferul. Aceste caracteristici includ un număr mare de sisteme de asistență pentru șofer, ca de exemplu, asistență la frânarea de urgență (EBA) sau control adaptiv a vitezei de croazieră.

Din aceeași categorie...

Back to top button