EfficientLine 2 va fi echipat cu anvelope Michelin X Energy Line

anvelope Michelin X Energy Line

În urma rezultatelor obținute în testele de consum, MAN Trucks and Bus UK a decis să echipeze vârful de gamă, modelul EfficientLine 2, cu anvelope Michelin X Energy Line.

După Renault Trucks, care a preferat Michelin X Energy Line ca primă echipare pentru seria T Optifuel, germanii de la MAN au ales să meargă și ei pe mâna francezilor. Aceștia vor echipa modelul de top MAN EfficientLine 2 cu anvelope Michelin X Energy Line 315/70 R 22.5, recent premiate cu triplu A în ceea ce privește etichetarea europeană privind eficiența energetică.

Înainte de a opta pentru acest tip de anvelopă, producătorul din Munchen a efectuat mai multe teste cu echipa tehnică Michelin din Marea Britanie, pe un traseu cu o lungime totală de 130 mile. În urma testelor, tehnicienii MAN și Michelin au constat o îmbunătățire a consumului de carburant. În mod particular, anvelopele Michelin X Energy Line 315/70 R 22.5 au fost testate în paralel cu anvelope Michelin X MultiWay 3D (295/80 R 22.5, 315/70 R 22.5 și 315/80 R 22.5), acestea fiind montate pe un MAN TGX 26.440 XLX cu remorcă cu trei axe încărcată complet.

EfficientLine 2 va fi echipat cu anvelope Michelin X Energy Line

VEZI ȘI: Până la 2.9% economie de combustibil cu Mobil Delvac 1

Camionul echipat cu anvelopele Michelin X Energy Line, gamă de anvelope ce se adresează celor care fac transport internațional pe distanțe lungi, a consumat cu aproximativ 5% mai puțin combustibil decât camionul echipat cu Michelin X MultiWay 3D, care au oricum are performanțe excelente.

Vă reamintim că modelele MAN pot fi echipate cu un sistem de monitorizare al presiunii din anvelope, acesta ajutând șoferul de camion să păstreze o presiune corectă în anvelope pentru un maxim de performanță în ceea ce privește consumul.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker