Utilitare ușoare

MAN estimează vânzări record pentru modelul TGE în 2023

Datorită comenzilor foarte mari, dar și a extinderii portofoliului de produse, MAN Truck & Bus așteaptă un record de vânzări pentru utilitara TGE în 2023.

În urmă cu 6 ani, pe 3 aprilie 2017, primele utilitare MAN TGE de serie au ieșit de pe linia de producție. În curând, fabrica MAN din Wrzesnia (Polonia) va produce modelul cu numărul 100.000. TGE este o poveste de succes pentru MAN, iar aceasta se vede cel mai bine în previziunile de vânzări pentru 2023.

MAN estimează vânzări record pentru modelul TGE în 2023

”Anul 2022 a fost marcat de întreruperi în lanțul de aprovizionare, din cauza războiului din Ucraina, blocaje ale materiilor prime și criza de semiconductori. Ca rezultat, nu am putut produce TGE pe măsura comenzilor. Situația s-a îmbunătățit treptat și listele noastre de comenzi sunt mai pline ca niciodată. De aceea, estimăm creșteri mari de vânzări în 2023, când vom vinde mai multe unități TGE decât până acum”, spune Daniel Holbein, șef de Vânzări Vanuri la MAN Truck & Bus.

În ce privește gama de produse, a fost adăugată o versiune TGE cu tracțiune spate, anvelope single și transmisie automată. Ea îmbunătățește gama de vehicule carosate din gama de 3,5 tone, deoarece tracțiunea spate este mai potrivită pentru vehicule cu suprastructură. Versiunea oferă o tracțiune mai bună și atunci când se utilizează frecvent remorci. Cutia automată cu 8 viteze oferă un plus de confort și siguranță, chiar și în traficul aglomerat.

VEZI ȘI: MAN va testa autobuze cu funcții de condus automatizat în Munchen

O altă noutate în gama MAN Transporter din fabrică este autorulota cu plafon înalt, care oferă un spațiu mai mare pentru statul în picioare. MAN oferă deja o gamă de produse pentru autorulote din fabrică: axe cu ecartament lat, cadru plat și o nouă versiune cu ampatament de 4 metri. În plus, detalii executate din fabrică, precum lipsa peretelui despărțitor, scaune față pivotante, tapițerii speciale pentru autorulote, a doua baterie (AGM) și o unitate CSM (KFG) fac din MAN TGE baza perfectă pentru producătorii de autorulote premium.

De ani, MAN a extins continuu gama de soluții de suprastructuri și extensii oferite din fabrică. Clienții pot comanda direct TGE cu suprastructură basculabilă sau de tip box, precum și cu suprastructuri combi pentru transport de persoane sau extensii de rafturi pentru cărucioare de atelier. În plus, sunt oferite două versiuni diferite minibus, cu o capacitate de până la 19 pasageri.

Din aceeași categorie...

Back to top button