MAN eTGE întră în flota companiei Quehenberger Logistics

MAN eTGE întră în flota companiei Quehenberger Logistics
Începând cu luna aprilie a anului curent, compania austriacă Quehenberger Logistics utilizează trei utilitare electrice MAN eTGE pentru livrări urbane cu zero emisii.

Quehenberger Logistics își dorește să facă din transportul urban o afacere cât mai prietenoasă cu mediul înconjurător, motiv pentru care a achiziționat trei unități MAN eTGE.

MAN eTGE întră în flota companiei Quehenberger Logistics

Mai mult decât atât, în flota actuală Quehenberger Logistics există și un camion electric MAN eTGM, iar cele trei utilitare electrice completează cu succes operațiunile.

VEZI ȘI: Șofer de camion turc depistat cu tahograful manipulat în Elveția

„Să desfășurăm o activitate urbană cu zero emisii este un lucru important pentru noi, iar în viitor această practică va deveni una indispensabilă. Mulțumită lui MAN eTGE am reușit să facem acest lucru și, în același timp, să beneficiem de toate atuurile unei utilitare de 3.5 tone”, a declarat Christian Furstaller, CEO-ul Quehenberger Logistics.

În afara faptului că utilitarele nu emit CO2, activitatea de livrare poate începe încă de la primele ore ale dimineții. Conform oficialilor companiei, primele livrări încep la ora 4:30.

În plus, oficialii companiei din Austria spun că sunt încântați și de autonomia oferită de utilitarele MAN, valoare obținută în trafic real fiind suficientă pentru a acoperi necesarul zilnic fără a mai fi nevoie de încărcări suplimentare ale bateriei în timpul programului.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.