Camioane

MAN expune gama specială MAN XLION în cadrul Bauma 2019 de la Munchen

MAN este unul dintre producătorii de camioane care vor participa anul acesta în cadrul târgului Bauma 2019, unde va expune gama specială MAN XLION.

Printre noutățile pregătite de bavarezi la Bauma 2019 se află și gama specială MAN XLION. Aceasta poate fi comandat cu o cabină specială a cărui design a fost „piperat” cu un leu pe portiere. Alături de simbolul MAN se află și denumirea ediției speciale, litera X fiind scrisă cu caractere mai mari pentru sublinia trăsăturile extreme.

MAN expune gama specială MAN XLION în cadrul Bauma 2019 de la Munchen

În cadrul târgului Bauma, fanii vor putea admira autobasculanta MAN TGX 18.510 4×2 BLS din gama specială MAN XLION.

Pachetul XLION oferă o serie de echipamente destinate transportului pe distanțe lungi sau a transportului de autovehicule și vine cu o serie dotări de top. MAN spune că a instalat accesorii care nu doar că ușurează viața celui aflat la volan, ci și oferă plus valoare în dreptul companiilor.

Gama specială MAN XLION a fost prezentat în premieră la IAA 2018 de la Hanovra, iar acum, bavarezii își extind gama de motorizări cu noul D15 diesel, dar și cu unitatea D26 de 430 de cai putere.

MAN XLION Traction va fi disponibil în perioada următoare și pe gama TGS cu puteri cuprinse între 330 și 510 cai putere. Nemții vor oferi un pachet special destinat celor care utilizează acest camion în sectorul de construcții.

VEZI ȘI: Inițiativa Belt and Road sau noul Drum al Mătăsii: interviu cu Jorg Mosolf, CEO-ul grupului Mosolf

Va exista un sistem de iluminare cu LED, un difuzor special dezvoltat pentru a preveni depunerile de prag și o funcție specială de off-road a sistemului ABS. La interior, șoferii vor primi o tapițerie rezistentă la murdărie.

MAN expune ediția specială XLION în cadrul Bauma 2019 de la Munchen

MAN XLION pentru distanțe lungi are la bază camionul MAN TGX în toate versiunile de putere și alături de modificările vizuale, nemții propun un pachet special de interior, lumini de zi cu LED, un spoiler cromat și o bară frontală de protecție din oțel.

Versiunea MAN XLION Distribution poate fi comandat pe camioanele TGL și TGM și include aer condiționat, un sistem hands-free pentru telefoanele mobile, un volan multi-funcțional, scaune Comfort și un sistem audio modern.

Din aceeași categorie...

Back to top button