EconomicȘtiri

MAN Finance un instrument financiar creat pentru transportatori

MHS Truck & Bus, importator general și distribuitor al vehiculelor comerciale MAN în România, a anunțat lansarea parteneriatului local de cooperare cu Porsche Finance Group România, finanțatorul oficial al mărcilor Volkswagen Group în România.

MAN Finance va fi noul instrument prin care clienții care achiziționează camioane MAN vor beneficia de produse și servicii financiare complete, de la procesul de achiziție și până la finanțare și asigurare.

În contextul unei piețe în creștere, principalii jucători de pe piața de vehicule comerciale grele au identificat nevoia clienților de flexibilitate în ceea ce înseamnă alegerea produsului ce li se potrivește. Noul brand, MAN Finance reprezintă o inițiativă ce le oferă clienților opțiuni noi, atât în ceea ce privește achiziția, cât și finanțarea și asigurarea camioanelor.

MAN Finance un instrument financiar creat pentru transportatori

MAN Finance este un parteneriat care se adresează tuturor clienților existenți sau potențiali de camioane MAN și vizează atât clienții de flotă, cât și zona de clienți din sectorul IMM. Porsche Finance Group România a dezvoltat în acest sens toate fluxurile, produsele și logistica necesare derulării acestui parteneriat în sistem de retail, similar rețelei Porsche.

VEZI ȘI: Milos Vujanovic este noul CEO al MHS Truck & Bus

Clienții care vor opta pentru produsele și serviciile puse la dispoziție în cadrul parteneriatului pot alege între achiziția autocamioanelor MAN prin Leasing financiar Clasic, Perfect Leasing sau leasing operațional. Clienții care vor opta și pentru o poliță de asigurare vor putea alege între polițele de asigurare CASCO și RCA puse la dispoziție de cei 4 asigurători din portofoliu.

[pullquote align=”full” cite=”Milos Vujanovic, CEO al MHS Truck & Bus Group, importator general și distribuitor MAN în România” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Într-un mediu de afaceri competitiv, în continuă creștere, necesitatea de a oferi clienților servicii complete devine din ce în ce mai accentuată. Lansarea noului parteneriat MAN Finance, în România, le oferă clienților posibilitatea de a obține de la aceeași sursă toate serviciile conexe achiziției. Acest parteneriat unește oferta variată în materie de vehicule comerciale MAN cu experiența în finanțare și asigurare a Porsche Finance Group România.[/pullquote]

MAN Finance va încorpora resurse bilaterale: compania MHS Truck & Bus va fi responsabilă de procesul de vânzare a vehiculelor, inclusiv de promovarea soluțiilor de finanțare și asigurare MAN Finance, iar Porsche Finance Group România va oferi suport pentru vânzări și back-office în tot ceea ce implică finanțarea și asigurarea. În cadrul parteneriatului au fost dezvoltate produse financiare și de asigurare dedicate și au fost stabilite noi modalități de lucru, calibrate pe baza aportului celor două entități.

Mai mult decât atât, Porsche Finance Group România și-a construit o echipă dedicată segmentului de business MAN Finance. Finanțarea activității MHS Truck & Bus de către Porsche Finance Group România presupune finanțarea de vehicule noi și rulate ale importatorului MAN.

[pullquote align=”full” cite=”David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Proiectul MAN Finance este o premieră, întrucât completează portofoliul Porsche Finance Group România prin intrarea pe segmentul de finanțare și asigurare a vehiculelor grele, ca urmare a parteneriatului cu reprezentantul mărcii MAN în România. Astfel, noul brand MAN Finance este dovada respectului pe care o aducem clienților noștri, prin servicii complete de finanțare și asigurare a vehiculelor, menite să le faciliteze acestora activitatea de afaceri.[/pullquote]

În primele trei trimestre din 2015 înmatriculările de vehicule comerciale de peste 16 t au atins pentru prima dată în România un număr de peste 4.900 (din care 109 autospeciale), în creștere cu 40% faţă de aceeași perioadă a anului precedent.

VEZI ȘI: UNTRR a lansat petiția online „Cere limitarea tarifelor RCA!”

MHS Truck & Bus este importator general și distribuitor al vehiculelor comerciale MAN în România, compania fiind înființată de către Michael Horst Schmidt în anul 2007.  Compania oferă o gamă largă de camioane noi și rulate, precum și service complet pentru toate produsele mărcii conform standardelor internaționale ale MAN. Pentru aceasta, compania a pus bazele unei rețele de service și parteneri de service în orașele cheie ale României.

MHS Truck & Bus deține opt centre de competență proprii pentru vehicule comerciale. Pentru o prezență completă în România, MHS Truck & Bus a autorizat cinci parteneri de service. De asemenea, compania oferă serviciul de asistență non stop – Service 24 și service mobil în toată țara. Pentru distribuția de piese grupul MHS deține un depozit central în Sibiu, cu 10.000 repere de piese. Logistica disponibilă permite livrarea în mai puțin de 24 ore în orice punct din țară.

Pentru a oferi în permanență servicii de calitate, MHS Truck & Bus deține două centre de școlarizare, în București și Sibiu, având cinci traineri experimentați în domeniul tehnic.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button