LogisticaȘtiri

MAN își extinde centrul logistic din Salzgitter

MAN Truck & Bus își extinde centrul logistic global din Salzgitter pentru a face față cererii de componente pentru vehicule electrice, inclusiv baterii și piese pentru baterii.

Construcția ar trebui finalizată până la sfârșitul acestui an, iar operațiunile sunt programate să înceapă la mijlocul anului 2025. Centrul logistic va fi extins cu 25%, până la un total de aproximativ 230.000 mp.

Noua clădire de 52.650 mp are o capacitate de până la 40.000 de componente. Extinderea este necesară, printre altele, deoarece MAN își extinde constant portofoliul de produse pentru a include electromobilitatea.

MAN își extinde centrul logistic din Salzgitter

 

Autobuzul electric MAN cu numărul 1.000 a fost livrat recent, iar producția de camioane electrice va începe în 2024, MAN având deja 700 de comenzi și precomenzi pentru vehicul la doar 3 luni de la startul vânzărilor. Astfel, unele părți din noul depozit au fost echipate pentru tehnologia de voltaj înalt, iar angajații au fost instruiți în consecință.

VEZI ȘI: MAN a fost liderul pieței de autobuze electrice din Europa în 2023

Clienții din toată lumea vor primi piese de schimb prin intermediul rețelei MAN, în centrul căreia se află depozitul din Salzgitter. Aproape 200.000 de repere sunt stocate aici, acoperind 95% din toate comenzile de repere și livrate în ziua următoare.

https://www.infotrucker.ro/cerere-mare-pentru-noile-camioane-electrice-man-etgx-si-etgs/

Centrul logistic aprovizionează atelierele, importatorii majori și cele cinci depozite regionale MAN, localizate în Italia, Franța, Marea Britanie, Dachau în Germania și Turcia. În total, MAN și partenerii săi furnizează piese de schimb către peste 2.700 de adrese de expediere din 120 de țări.

Din aceeași categorie...

Back to top button