Știri

MAN Lion’s City a câștigat premiul iF Design

MAN Lion’s City a câștigat Premiul iF Design 2019, fiind al patrulea vehicul de transport persoane al producătorului din Munchen care primește acest premiu.

După MAN Intercity în 2016, NEOPLAN Tourliner în 2017 și MAN Lion’s Coach în 2018, noul MAN Lion’s City primește premiul iF Design, cea mai râvnită distincții în materie de design industrial.

MAN Lion’s City a câștigat premiul iF Design

Echipa de design a MAN i-a convins pentru a patra oară consecutiv pe cei 63 de experți în design ai juriului iF International Forum Design să acorde Premiul iF Design la categoria ”automobile/vehicule/moto”, celui mai nou autobuz al său, noul MAN Lion’s Coach.

VEZI ȘI: Creștere a numărului de șoferi de camion străini care poartă centura de siguranță în Germania

Tot în cadrul aceluiași eveniment, bavarezii de la MAN au reușit să plece acasă cu încă un trofeu important. De această dată, conceptul MAN CitE a primit premiul iF Gold Award în cadrul categoriei „Professional Concept Mobility”.

Mai mult decât atât, premiul acodat prototipului MAN este extrem de important întrucât acesta „s-a duelat” cu rivali din zona de moto și de auto.

MAN Lion’s City a câștigat premiul iF Design

Premiul iF Design se acordă din 1953, câștigătorii fiind selectați pe baza unor criterii bine stabilite, care includ aspectul și forma produsului, precum și gradul de inovație, ergonomie, funcționalitate și aspecte de mediu.

„Suntem extrem de încântați că am reușit să obținem cele două premii, atât în sectorul de autobuze, cât și în cel de camioane. Acest lucru demonstrează că designul MAN este numărul unu la nivel mondial.

Cred că este foarte important ca designul vehiculelor noastre să fie croit după caracteristicile brandului”, a declarat unul dintre reprezentanții MAN.

Din aceeași categorie...

Back to top button